Conte upphetsad för första smak av festligt schema

Conte upphetsad för första smak av festligt schema

kan vara, och jag hoppas det blir en fantastisk upplevelse. huruvida engelsk fotboll skulle ha en vintersemester, tillade Conte: mycket svårt för mig att säga om det är positivt eller negativt att spela under julperioden.

för mig är det min första erfarenhet och jag är väldigt glad över att ha denna erfarenhet.

levde alltid denna erfarenhet när jag stannade i Italien. Jag har denna situation i England, och jag hörde att många tränare är besvikna och säger att du borde sluta och ha en vinteravbrott.

allt med landslaget. (Tidigare England chef Fabio) Capello sa alltid att bristen på vinterbrott straffade landslaget.

Atmosfären vi finner under denna period är mycket svår att hitta i en annan period. Det fantastiskt. kommer att förenas för jul av sin fru och dotter för en familj samlas, men han kommer fortsätta arbeta, snarare än att åka på semester till Lecce, Dubai eller stanna hemma i Turin och lämna presentköp till sin fru.