Conway restaurangchef debiteras för att tvinga offer med

Conway restaurangchef debiteras för att tvinga offer med

District Court för District of South Carolina laddar en restaurangchef från Conway för att tvinga en man med intellektuella funktionshinder att arbeta.

Bobby Paul Edwards, 52, av Conway har blivit belastad med ett antal tvångsarbete.

Enligt anklagelsen använde Edwards våld, hot mot våld, fysisk återhållsamhet och tvång, bland annat för att tvinga offret att arbeta som bufferkock av J Cafeteria in Conway. Edwards lyckades restaurangen vid den tiden de incidenter som enligt uppgift hände mellan september 2009 och oktober 2014.

En SLED-garanti för Edwards att han slog och torterade offeret med abelt eller bältesspänne, brände, slog och kvävde arbetstagaren. Offeret hade enligt uppgift brännskår och andra skador som överensstämde med det påstådda missbruket. Ett pressmeddelande från McLeod Law Group som skickades ut 2014, när den ursprungliga rättegången lämnades in, hävdar också att offret inte betalades, fick arbetsavbrott eller ledig tid och berövades några förmåner.

Dessutom framgår det av pressmeddelandet från advokatbyrån att ‘svarandena’ upprätthållit ‘ett bankkonto för [offret] som han aldrig fick tillgång till. [Skadelidandet] hölls från sin familj och tvingades leva under sub mänskliga förhållanden i en kackerlacka infekterad lägenhet direkt bakom cafeteria som ägdes av försvarsmakare. ‘