Cook Show ger livsrecept på semester

Cook Show ger livsrecept på semester

LIMA En matlagningsdemonstration som hölls på torsdagskvällen på Apollo Career Center gav lokalbefolkningen chansen att lära sig att göra semesterrecept från sex lokala presentatörer.

Hundratals matentusiaster visade sig för det första Salt Marketplace Cook Show som var värd Salt Magazine. Sex presentatörer, som inkluderade en kulinarisk konstruktör, chefen på The Met och en matredaktör deltog i demonstrationen.

att bara läsa om det på en tryckt sida, får de faktiskt att se det gjort, sade Stricker. ingredienser listas i programmet, så folk kan följa med och göra anteckningar. som presenterades vid evenemanget inkluderades en semestern, pumpa och äppelciderfizz, kyckling- och bowtiepasta med pumpa salvia gräddesås, jambalaya, en svampgrädde-tårta och pumpa muffins.

En stor skärm som projicerade bakom scenen gjorde det möjligt för deltagare att få en närmare titt som maten var förberedd. Varje presentatör lagade måltiden i förväg för att visa publiken vad slutprodukten skulle se ut. Varje måltid gavs till en pristagare.

En av arrangörerna var Lauren Harvey, en Apollo Career Center-examen och chef på The Met i centrala Lima. Hon förberedde en semestersallad, som inkluderade butternut squash, kale, Granny Smith äpplen och mer. Harvey sade att skålen var hennes egen skapelse, och att ett liknande recept kommer att användas på The Met i de kommande månaderna.

brukar inte tro att du kan sätta butternut squash i en sallad, men när du parar det med frukt det läckra, sa Harvey. ingredienserna jag använde är i säsong nu, så det är en bra semester maträtt som kommer att bära dig genom Thanksgiving och jul. Keegan, vinförvaltare för Old City Prime och en demokock hos Chief Supermarkets, förberedde en svamp och Gruyere tart.

typ av smärta i nacken att göra, men om folk är villiga att prova det, mer makt till dem, sade Keegan.

Keegan, som har lagat mat i 50 år, sa att han hoppades att individer kunde ta något bort från sin demonstration.

hoppas de lär sig något och att de får reda på vissa människor i samhället som har tagit upp detta som ett yrke eller en hobby, sa han. kul. med matlagningen demonstrerade evenemanget en marknadsplats med 19 säljare. Varje leverantör hade en monter monterad med information och prover av sina produkter. Dörrpriserna delades ut hela natten, inklusive en Weber Performer Grill som tillhandahålls av DeHaven Home and Garden Showplace.

Apollo kulinariska student Katie Duran händer ut prover av pumpa salvia pasta torsdag under Salt Marketplace Cook Show på Apollo Career Center i Lima. Furr (höger) och Bailey Tomac skål ut prover av pumpa salvia pasta torsdag under Salt Marketplace Cook Show på Apollo Career Center i Lima.