Cops ut i full kraft under semesterperioden

Cops ut i full kraft under semesterperioden

LIMA Lokala brottsbekämpande organ i Allen County kommer att vara ute i full kraft genom 2 januari, letar efter och sprickar ner på nedsatta förare denna semestersäsong, enligt Lima Allen County Safe Community Coalition.

Under det senaste decenniet dödade 104 personer i krascher i Allen County, sade en koalitionsförespråkare. Under 2016 dog 14 personer som en följd av en trafikolycka och hittills 2017 har 11 personer dött.

De bakomliggande orsakerna till många av dessa dödsfall är nedsatt körning, hastighet och bristande användning av säkerhetsbälten. Lokala brottsbekämpande tjänstemän vill stoppa denna onödiga förlust av livet.

vi fångar dig försvagad, vi kommer att arrestera dig, sade Lt Timothy Grigsby, befälhavare på Lima-posten i Ohio State Highway Patrol. undantag. Inga ursäkter. Vi kommer att vara ute i kraft för att få nedsatta förare av vägen. Vi vill att alla ska spela det säkert. Om du planerar att gå ut dricker alltid utse en icke-drickande förare eller hitta ett annat sätt hemma. {