Cornerstone Pub sprider jul jubel

Cornerstone Pub sprider jul jubel

Det är bara enormt. Ursprungligen trodde några vänner skulle svara på fundraiseren, men över natten exploderade den till en gräsrotsrörelse, som nu omfattar många företag, fyra hockeylag, ett par Wetaskiwin-baserade Mixed Martial Arts-fighters och fullständiga främlingar.

21 december, där MMA slåss upp i Edmonton. Två av de större pojkarna som kämpar för att vi säljer mycket biljetter till stora biljettförsäljare, antar vi att vi har två bussar som kommer att gå från jobbet den dagen kommer det att bli en stor kamp mellan de två killarna från Wetaskiwin.

faktiskt pratade med dem och de kommer att komma in och gissa bartend för oss den natten (15 dec), båda tillsammans, en vecka innan de kämpar, sa Moriartey.

Att säga det lite överväldigande för Moriartey, som aldrig tidigare gjort en sådan insamling, är en underdrift.

var faktiskt något som jag ville göra alla dessa år, men då kommer december och du blir upptagen och det händer inte, hon berättade Times.

Inte i år.

Små händer med stora hjärtor har gått ihop med Wetaskiwin Salvation Army Food Bank. Anta ett familjeprogram.

vi ville bara att det var personligt, sa Moriartey. bra att vi kunde göra inom samhället för ett barn. började ringa sina vänner, prata med pubkunder och förklara vad hon och mannen försökte åstadkomma.

Helt mål är bara för att hjälpa människor men något som gör mig så upphetsad över detta är så många människor är villiga att arbeta tillsammans.

i denna stad ser du inte en hel massa av det.

Moriartey sade genom att arbeta tillsammans, mycket kunde uppnås.

Som sin egen Gör en önskeläggning sa Moriartey att hon postade på Facebook och frågade om någon visste om en familj som behövde denna julsäsong.

sätt alltid saker upp via Facebook (som) gör aktiviteter men du har tur om du får 20 eller 40 personer som säger att jag kommer.

svaret var otroligt. sade att svaren kom så långt bort som Hay Lakes och Camrose.

vet inte ens hur det blev så långt, sa hon.

Moriartey tillade inte en enda person som hon närmade sig för att göra fondföraren försvann henne.

Hon älskar också det faktum att insamlingen kommer att vara 100 procent lokal.

samhället hjälper samhället. Bara mellan oss alla kan vi göra något bra, jag vet det. Fundraiser framgångar kvar kan redan vara en förutfattad slutsats, Moriartey sa att hon redan har planer för några pengar eller andra donationer utöver hennes mål att tillhandahålla 10 familjer.