Cornwall Standard Freeholder

Cornwall Standard Freeholder

Kristine Geary MAPLE LEAF TOURS (tidigare McCoy Tours), ett familjeföretag i över 23 år, är Sydostasiens främsta motorbuss researrangör och grupp kryssning specialist.

Med kontor i Kingston och Belleville är Maple Leaf Tours det bästa valet för säkra och pålitliga motorbuss turer och inga flyg kryssningar för Ontario, Quebec och USA. Vi är experter på gruppresor, fundraising och sportturer. Maple Leaf Tours erbjuder de flesta resmål i hela Ontario, Quebec, Maritimes och USA. Med spännande destinationer som New York City, NASCAR, månad långa Florida getaways, liksom Cape Cod, New Orleans eller Nashville, erbjuder vi någonting för alla!

Vi erbjuder också olika kasino shuttle service, privat grupp turplanering, skoltur planering och fältturer och har tusentals nöjda kunder. Maple Leaf Tours tror på att ge tillbaka till vårt samhälle året runt. Vi är ett stolt familjeföretag och en medlem av (NTA) National Tour Association, The American Bus Association, Ontario Motor Coach Association, Cruise Lines International Association och Student and Youth Travel Association.