Corpus Christi-polisen förbereder sig för ingen vägranhelg

Corpus Christi-polisen förbereder sig för ingen vägranhelg

‘Nu, även om den misstänkta föraren vägrar ett blod eller andningstest, innebär ingen vägran att officerare kommer att kunna söka en ansökningsorder, och den individen har inget annat val än att få sitt blod testat av en phlebotomist vid City Detention Centre’ CCPD Lt. Chris Hooper sa.

Under ingen vägran helgen kommer distriktsoffärens kontor att tillhandahålla resurserna för att påskynda processen, och en domare kommer att vara tillgänglig för att godkänna eller neka omedelbara sökningsoptioner i ett DWI-fall.

‘Vad det här Något avslaget Weekend gör är att skapa effektivitet i processen där tjänstemannen kan arbeta sig igenom DWI-förfarandet på ett mycket tydligare sätt,’ sa Hooper.

Effektiviteten kommer att tillåta officerare att återvända till patrullen snabbare och hålla staden Corpus Christi säker.

‘Det är vårt fokus. Det är vårt uppdrag, och det här är bara en del av processen för att garantera en trygg semester, säger Hooper.

För att undvika att hamna i City Detention Center istället för att vara hemma för semestern, erbjuder Apollo Towing Services fri buggning för att få människor hemma säkert.

‘Ta den fria ritten. Planera. Planera planen. Veta vad dina gränser är och inte överstiga dessa gränser’, säger Michael Staff, vicepresident för Apollo Towing.

Apollo Towing kommer att betjäna invånare i Corpus Christi, Portland och Robstown.

‘Det är livet som förändras, inte bara för de som är involverade och de som lämnas för att hantera dessa livsförändrande händelser, men också de första respondenterna’, sa en medlem av Apollo Towing staff.

Att åka en tur är lika lätt som att ringa Apollo Towing, en taxi eller ladda ner Lyft eller Uber app. Officers sade med alla de säkra transportalternativen runt staden, det finns ingen ursäkt för att vara på vägen medan den är full.

Arandas Taxi ServicesExpress CabAmerican Cab CompanyGreen N Go CabMomento RideHowdy Cab CC Taxi ServiceAmerican Cab Company.