Cosmos Holidays

Cosmos Holidays

2. En som kommer in i tävlingen (en kommer att anses ha förstått dessa regler i enlighet med villkoren och kommer att vara bunden av dem. Villkoren är tillgängliga på begäran från radiostationen.

3. För att komma in i tävlingen måste en deltagare ringa 0845 605 1062 (linjen telefonsamtal debiteras vid standard nätverksräntor. Telefonlinjens öppnings- och stängningstider kommer att ges ut på flyg.

4. Vi bjuder in lyssnare att ringa in och sedan slumpmässigt välja 2 lyssnare att spela varje morgon.

5. Vi kommer att ha 5 färgade kuvert och varje dag kommer Jamie och Harriet att välja ett annat färgat kuvert som bestämmer vilken semester som spelas för.

6. Jamie och Harriet kommer då också att avslöja specialämnet för dagen.

7. De kommer sedan att förklara att frågorna är vanliga svartvita du måste antingen svara sant eller falskt.

8. Vi kommer då att fråga tävlande nummer ett hur många frågor de tycker att de kan få rätt på 30 sekunder för att vinna semestern.

9. När de har sagt hur många de tror att de kommer att få rätt kommer vi att fråga sin motståndare om de tror att de kan slå detta nummer.

10. De kan antingen bestämma sig för att försöka slå detta nummer om de tror att de då kan de spela ELLER de kan låta den andra personen spela spelar MÅSTE svara på antalet frågor korrekt som de angav de gör de vinner de inte den andra tävlande vinner .

11. Vinnaren kommer att bli annonserad på flyg och kommer att anmälas via brev inom 28 dagar efter tävlingsens slutdatum.

12. Alla deltagare måste vara 18 år eller äldre och ha ett giltigt pass.

13. Inträde är begränsat till en post per person; dubbla poster kommer att tas bort.

14. Varje dag får en vinnare en av följande priser beroende på vilket pris som finns i kuvertet öppnat.

Semester 1: Semester för 2 till Lanzarote

En semester för två personer till Lanzarote, inklusive två returflygningar från London Gatwick till Lanzarote och sju nätter boende på den härliga fyra diamantklassificerade Sands Beach Resort i Costa Teguise, på halvpension för två personer som delar ett rum. Överföringar och reseförsäkring ingår inte i priset.

Semester 2: Semester för 2 till Mallorca

En semester för två personer till Mallorca, inklusive två returflygningar från London Gatwick till Mallorca och sju nätters boende på de fyra diamanterna, Barcel Cala Vi på halvpension, för två personer som delar ett rum. Överföringar och reseförsäkring ingår inte i priset.

Semester 3: Semester för 2 till Cypern

En semester för två personer till Cypern, inklusive två returflygningar från London Gatwick flygplats till Paphos på Cypern och sju nätters boende på det fyra diamantbelagda Cyprotel Laura Beach Hotel, all inclusive för två personer som delar rum. Överföringar och reseförsäkring ingår inte i priset.

Semester 4: Semester för 2 till Rhodos

En semester för två personer till Rhodos, inklusive två returflygningar från London Gatwick flygplats till Rhodos och sju nätters boende på den fyra diamantbelagda Hotel Atlantica Princess, på halvpension för två personer som delar rum. Överföringar och reseförsäkring ingår inte i priset.

En semester för två personer till Florida, inklusive två returflygningar från London Gatwick till Sanford Orland International flygplats och sju nätters boende på de fyra diamantbelagda Bahamas Bay Resort i Kissimmee, på självhushållsbasis för två personer som delar rum. Överföringar och reseförsäkring ingår inte i priset.

Holiday Villkor

Holiday 1: Lanzarote Holiday Villkor Villkor

15. Priset gäller för resor före 31 december 2012, med undantag för juli och augusti, beroende på tillgänglighet.

16. Vinnaren måste vara 18 år eller äldre.

17. Flyg och boende är föremål för begränsad tillgänglighet och kan inte vara tillgängliga för alla datum under denna period. Priset kan inte tas under toppperioder som skollov, jul, nyår eller påsk.

18. Priset inkluderar två returflygningar till Lanzarote från London Gatwick flygplats och sju nätters boende på de fyra diamantberättade Sands Beach Resort, på halvpension för två personer som delar ett rum.