Country Music Duo att ringa på semestern på Kultur Club

Country Music Duo att ringa på semestern på Kultur Club

och British Columbia, spelar mindre arenor och visar sin mix av originala och klassiska jullåtar. 15, Twin Kennedy kommer att spela Kultur Club i Merritt men inte första gången bandet har rullat genom Country Music Capital of Canada.

‘Vi har varit där några gånger och vi’ ser verkligen fram emot det. Mycket nära vårt hjärta, ‘sa Carli. ‘Vi har också mycket familj i Merritt och Kamloops, så det kommer också att finnas en hel del Kennedy-familjer på utställningarna också.’

‘Det’ ska vara ett möte säkert, ‘tillade Julie.

Har redan spelat på den största scenen i Merritt Rockin ‘River Music Festival och mindre platser i staden, sade systrarna att de ser fram emot en intim akustisk upplevelse på fredagen.

‘Det är väldigt roligt att spela på den stora scenen med alla ljus och bandet, och det är också bra, men för oss tar det oss tillbaka till våra rötter och tillbaka till där vi började’, sa Carli.

Efter att ha tjänat flera nomineringar till kanadensiska landmusikförbundets utmärkelser, liksom en handfull av BC Country Music Awards, etablerar duon sig som framväxande stjärnor i den kanadensiska landmusikscenen.

‘Vi’ är super passionerade för musikutbildning, som har gjort våra barnbarn i klassisk musik och vi båda lärde oss musik i flera år innan vi började turnera heltid ‘, säger Carli.’ Det är alltid viktigt för oss att ge tillbaka till samhällena och se till att vi får påverka så många människor som möjligt, även på kort tid vi är där. ‘

Biljetter till fredagens show är tillgängliga på kanadensiska Country Music Hall of Fame och Black Pharmacy, eller via telefon på 250 280 0468. Biljetter kommer också att vara tillgängliga vid dörren den 15 december, men de är diskonterade bör du köpa på förhand .