Hur amerikanerna har hälften av tiden av nästan varje annan nation varje år

Hur amerikanerna har hälften av tiden av nästan varje annan nation varje år

Amerikanare från kust till kust slog vägen och hoppade ombord i veckan på vägen till sina vintersemester, i hopp om att få ut det mesta av vilken liten semestertid de får under året. får bara ta cirka två veckor, och många brukar inte använda hela sin semesterstid av rädsla för att förlora sitt jobb eller bli lat i ögonen på sina medarbetare och chefer.

Som jämförelse sänker arbetarna under åtminstone fyra veckor bort från kontoret förutom 10 allmänna helgdagar, medan brasilianer har 22 dagar betald ledighet med en 33 procent löneferiebonus. är den enda medlemmen i Organisationen för ekonomisk samarbete och utveckling (OECD) en grupp av 34 utvecklade länder som grundades 1961 för att stimulera ekonomisk utveckling och världshandel som inte kräver att arbetsgivare ska ge en enda dag av betald ledighet till sina anställda.

Arbetstagare i Finland, Norge och Sverige har 25 dagar betald årlig semester, följt av Portugal och Spanien, där anställda får mer än tre veckor med lön.

Även i Japan, där arbetstagarna är notoriskt överarbetade, uppmanar regeringen 10 dagar betald ledighet per år. Arbetsmarknadsdepartementet, enligt lagen om rättvis arbetsstandard, måste arbetsgivare inte betala för tiden som inte har fungerat, till exempel semester, sjukfrånvaro eller semester.

I genomsnitt får de flesta amerikaner ca 14 15 dagar utan ett år, men många människor tar inte full nytta av sin redan blygsamma semestertid.

Enligt en ny studie av företaget Adecco Staffing USA, i slutet av november har Viktminskning Tabletter 75 procent av arbetarna ännu inte utnyttjat alla sina semesterdagar.

Semesternedsättning: Nästan 30 procent av dem som deltog i en ny undersökning medgav att de blir upprörd när medarbetare tar flera långa helger medan 23 procent säger att de känner att andra dömer dem när de tar några dagar

Men bara för att arbetare är angelägna om att använda sin tilldelade tid betyder det inte att det inte skulle ha mer av det. Studien visade att 40 procent av de tillfrågade sa att de vill ha en eller två extra veckor, medan cirka 25 procent skulle vilja ha tre veckors ledighet utöver vad de har nu.

‘Det är Går Man Ner I Vikt intressant att många arbetstagare inte utnyttjar sina lediga semesterdagar för året, men är hungriga för mer ledig tid’, sa Joyce Russell från Adecco Staffing till Business News Daily.

Forskningen visade att vissa arbetare inte gillar att gå på semester på grund av det kritiska sättet som deras kollegor ser på tiden.

Nästan 30 procent av dem som deltog i undersökningen medgav att de blir upprörd när medarbetare tar flera långa helger, medan 23 procent indikerar att de känner att andra dömer dem när de tar några dagar. Kongressen passerar en lag som kräver minst tre veckors semester för varje amerikansk arbetare.

Ångest på arbetsplatsen: De flesta amerikaner tar ungefär två veckor av ett år, men många människor använder inte sin redan blygsamma semester för rädsla för att förlora sitt jobb

‘En obligatorisk tre veckor skulle vara bra för alla inklusive arbetsgivare’, sa han. ‘Studier visar att arbetare som tar ledig tid är mer produktiva efter att batterierna har laddats. De har högre moral och är mindre benägna att mentalt kolla på jobbet.

‘Det betyder att mer produktion per anställd är tillräckligt för att kompensera arbetsgivare för kostnaden för att anställa ytterligare arbetstagare för att täcka för allas tre veckor’ semestertid ‘.

Med den finanspolitiska klippan som hyser i horisonten är det osannolikt att frågan om betald ledighet kommer att ligga överst på kongressens prioriterade lista.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda Viktminskning Tabletter på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.