Hur började Groundhog Day

Hur började Groundhog Day

Det blir en tradition och en Gå Ner I Vikt Snabbt turist händelse i över ett sekel. Groundhog Day är en inofficiell semester som alla vet är absurt, men kan ändå sluta observera.

Så varför är ett furigt djur som ser ut som en överdriven Gå Ner I Vikt Snabbt gnagare, så svåra varje 2 februari?

2 februari ska vara mittpunkten mellan vintersolståndet och våren Equinox. Enligt legenden, om vädret var bra på den dagen, skulle resten av vintern vara stormig och kall.

Om inte, skulle den kallaste årstiden vara över snart och bönderna kunde börja tänka på att plantera sina grödor.

Så småningom blev en igelkott inte den mer traditionella varelsen som användes idag, och historien om att se sin skugga började.

Men Groundhog Day är skyldig i sin Gå Ner I Vikt På En Vecka nuvarande status, inte till overtro, utan till vilken kommersiell verklighet som helst. En tidningsredaktör som heter Clymer Freas kom fram med idén i Pennsylvania Punxsutawney Spirit i 1886. Det slutade vara så populärt, den legendariska Punxsutawney Phil föddes, i en händelse som har markerats sedan dess.

Att veta en bra sak när de såg en, bestämde staden Wiarton att komma in på lagen och lanserade sin egen prognostiserande furball 1956.

Det har varit den största turistevenemanget i området sedan dess och har bara överskuggat sin mer kända amerikanska kusin en gång 1999 när Willie upptäcktes döda minuter innan hans årliga förutsägelse skulle levereras.

Sedan dess har dussintals små städer i alla delar av Nordamerika tagit upp banderollen. Bland de andra groundhogsna som konkurrerar med det mer kända paret: