Hur bli av med dina julgranar i Ann Arbor

Hur bli av med dina julgranar i Ann Arbor

Damer från Junior League of Great Lakes Bay-regionen, en organisation som drivs av kvinnor som främjar volontärism, utvecklar kvinnors Gå Ner I Vikt Snabbt potential och förbättrar samhällen, dekorerar julgranar som visas tillsammans med över 100 träd och kransar vid 2017-festivalen av Viktminskning Tabletter Trees, den årliga händelsen påbörjas av Junior League som syftar till att få deltagare i semestern av Apple Mountain Resort i Freeland, Michigan onsdagen den 8 november 2017. Henry TaylorMLiveThe Saginaw News (Henry Taylor)

West Park parkeringsplats, utanför Chapin nära West Huron Street.

Invånare kan också Gå Ner I Vikt Snabbt Piller betala en avgift för att släppa av sina träd på Compost Center, 4150 Platt Road.

Julgranar kan inte kasseras på gatan eller lämnas vid kanten, sade stadsambtenare. De samlade träden kommer att flisas regelbundet på parkplatserna.

Staden meddelade också att det inte kommer att finnas några skräp- eller återvinningsinsamlingstjänster på måndag den 1 januari på grund av nyårssemestern. Alla curbside pickups kommer att försenas med en dag, med fredagsrutter som servas på lördag den 6 januari , 2018.