Hur bli kvitt fotsvamp

Hur bli kvitt fotsvamp

Inledning: Att bli av med fotfungusFoot svamp kan säkert vara irriterande, men det är en enkel lösning. Efter Viktminskning Tabletter en dusch, torka fötterna med en Viktminskning Tabletter handduk. Glöm inte mellan tårna! Steg 3: Vinäger Efter varje Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dusch , doppa en bomullspinne i ättika och borsta hela foten med ättika. Låt torka. Det här är det viktigaste. Lycka till och glöm inte att kommentera och betygsätta!

Fråga Question21 KommentarerRebecca Dawkins 1 år sedanReply

Jag har varit sedan samma lidande och jag tror på naturlig botemedel, då fick jag veta om försvarsåp. Tea tree eterisk olja är känt som ett botemedel mot hud svampinfektion så gör försvar tvål består av. Jag rekommenderar dig att använda den.

Sylvie23 1 år sedanReply

Testade kokosolja, sätta ihop mina fötter i strumpor för att sova med oljan på dem och under dagen använde jag mina nya cedarsåsar jag köpte på rekommendation av någon här och jag är ganska glad över resultatet! efter en vecka med detta och med insatserna ser min fot bättre ut!