Hur blockerar du ditt mobilnummer från nummerpresentatör

Hur blockerar du ditt mobilnummer från nummerpresentatör

Det kan finnas många anledningar till att du vill blockera ditt mobilnummer från att visa upp på andras uppringnings-ID. Oavsett orsaken är det väldigt enkelt att blockera ditt mobilnummer.

Om du försöker lista ut vem som ringer dig från en onoterad mobiltelefon, kolla in Reverse Phone Detective.

För att göra detta behöver du helt enkelt ringa kundservice för din specifika leverantör och de kan blockera ditt nummer. När du gör detta visas ditt nummer aldrig för någon.

Om du vill ringa din Gå Ner I Vikt Snabbt Piller trådlösa kundservice för att blockera ditt nummer, ring bara 611 från din mobiltelefon och du kommer att nå dem.

Om det finns en situation där du vill att ditt nummer ska dyka upp, har du fortfarande ett alternativ. När du har ett permanent block på ditt nummer måste du ringa 82 innan du ringer upp det nummer du ringer till. När du gör detta visas Gå Ner ett Kilo I Veckan ditt telefonnummer bara en gång för det specifika samtalet. (Ex: 82 (555) 555 5555.)

Visste du att du eller någon annan kan slå upp okända mobilnummer online? Här är två bästa webbplatser för att leta upp dessa nummer:

Ibland kanske du vill blockera ditt nummer från uppringnings-ID för ett visst samtal. Du kanske inte vill att någon ska veta att du försöker nå dem för femte gången i rad, eller du kanske ringer ett företag och kanske inte vill att dom ska få veta ditt nummer. Oavsett anledningen är det lätt att göra.

Om du vill blockera ditt nummer på ett samtal via samtal måste du ringa 67 innan du ringer upp numret. Ex 67 (555) 555 5555.

När du gör det har du ingen feedback som det fungerade. Om du vill testa det, ring bara din hemtelefon eller annan telefon som har ett uppringnings-ID från din mobil för att bekräfta att blocket fungerade.

En viktig sak att komma ihåg är att ditt nummer inte kommer att blockeras från akuttjänster eller något avgiftsfritt nummer det fungerar bara när du ringer till företag och privatpersoner.

En annan strategi du kan använda är caller ID spoofing, som visar ett annat namn och nummer än det du ringer från. Var försiktig när du registrerar dig för en nummerpresentation för nummeruppringning, vissa falska nummertjänst-tjänster är olagliga. Det finns många andra ringer ID-tricks, men det är viktigt att vara försiktig. Allt som visar uppringnings-id ett telefonnummer som tillhör någon annan kan vara olagligt.

Slutligen, om du vill få folk att ringa dig medan du håller ditt huvudsakliga telefonnummer privat kan du få en vidarebefordringstjänst. Den person som ringer dig kommer att ringa ett telefonnummer Gå Ner ett Kilo I Veckan som sedan kommer att ansluta till din telefon utan att de vet ditt riktiga nummer. Det finns många vidarebefordranstjänster en känd är Google Voice.