Hur bra känner du Bollywood s 2014 filmversioner

Hur bra känner du Bollywood s 2014 filmversioner

Hur bra vet du Bollywoods kommande biljettpris?

Ta det här roliga quizet!

1. Vi känner alla till Ranveer Singh, Arjun Kapoor och Priyanka Chopra-stjärnan i Gunday. Men det finns en annan begåvad skådespelare, som är Viktminskning Tabletter en del av filmen. Namn skådespelaren.

en. Naseeruddin Shah

b. Nawazuddin Siddiqui

c. Irrfan Khan Det rätta svaret är c. Gundays berättelse sätts på 1970-talet. Ranveer Singh och Arjun Kapoor Viktminskning Tabletter spelar små tjuvar, som blir involverade i kolmafia. Irrfan Khan spelar en intelligensagent som försöker fånga dem.

Korrekt! Gundays berättelse sätts på 1970-talet. Ranveer Singh och Arjun Kapoor spelar små tjuvar, som blir involverade i kolmafia. Vidya Balan och Farhan Akhtar ses i rollerna Trisha och Sid, som spelats av Mallika Sherawat och Rahul Bose i originalet.

Korrekt! Efter Pyaar Ke Shaadi Ke-biverkningarna 2006 återkommer regissören Saket Chaudhary med sin uppföljare, Shaadi Ke Side Effects. Kick är en remake av en Telugu-film med samma namn, med huvudrollen Ravi Teja och Ileana D ‘Cruz. Regissören AR Murugadoss skulle styra filmen men det gick till Shirish Kunder. Kunder lämnade det också halvvägs, så producenten Sajid Nadiadwala trampade in som regissör.

Korrekt! Kick är en remake av en Telugu-film med samma namn, med huvudrollen Ravi Teja och Ileana D ‘Cruz. Regissören AR Murugadoss skulle styra filmen men gick till Shirish Kunder. Under skytte för Bang Bang i Phuket, Thailand, hoppade Hrithik från en höjd av 30 meter och upprätthållande huvudskador när han hamnade i vattnet. Senare var han tvungen att genomgå en hjärnskärning för att ta bort Viktminskning Tabletter en blodpropp. Bang Bang är en officiell remake av Tom Cruise Cameron Diaz starrer, riddare och dag.

Korrekt! Under skytte för Bang Bang i Phuket, Thailand, hoppade Hrithik från en höjd av 30 fot och upprätthålla huvudskador medan de hamnade i vattnet. Senare var han tvungen att genomgå en hjärtekontrakt för att ta bort en blodpropp. Bang Bang är en officiell remake av Tom Cruise Cameron Diaz starrer, riddare och dag.