Hur bra kundtjänst hjälper dina eBay-säljare betyg

Hur bra kundtjänst hjälper dina eBay-säljare betyg

Det första du bör göra innan du planerar dina kundservicestrategier för att Gå Ner I Vikt Snabbt sälja varor på eBay är att läsa reglerna. Regler och policyer som styr eBay-transaktioner anges tydligt på eBay-webbplatsen. Det finns många av dem men det är värt att spendera tid för att bekanta sig med regler som gäller för din eBay-försäljning. När du har ett rättvist grepp om reglerna kan du utveckla din egen kundservicepolicy.

Din kundservicestrategi för eBay-försäljningen bör börja med produktbeskrivning: eBay är inte platsen för reklamblogg Gå Ner I Vikt Snabbt eller hype av någon beskrivning. Ett tydligt foto av objektet till salu är ett bra hjälpmedel. Du måste vara helt ärlig och korrekt när du beskriver objekt till salu. Om det är tillämpligt, ta med tillverkarens namn och modellidentifikationsnummer. Att tillhandahålla en fullständig beskrivning är dubbelt viktig när du säljer begagnade varor. Om ett föremål har fel, beskriv det fullständigt. Till exempel: om du säljer en artikel som har uppburit en mindre skrapa, beskriv inte skadan i ord som ‘minut’ eller ‘obetydlig’. Ange exakt position och dimensioner av märket. Dina kunder kommer inte att få varor under deras förväntningar och om varorna överstiger vad som förväntades kommer kunderna att vara nöjda och ge dig positiv feedback. Om du försöker spela ner omfattningen av eventuella brister när du beskriver objekt till salu, kommer folk inte att lita på dig nog att göra ett köp. Om varorna säljs är du mer sannolikt att få klagomål, begäran om återbetalning och negativ feedback.

Du måste hålla upp dina kundsupportstrategier för eBay under den tid som folk bjuder i auktionen. Prospektiva köpare vill ofta ha mer information än vad du har angett i din beskrivning av artiklar som säljs. Om en potentiell kund kontaktar dig för att begära mer information om varor du säljer, se till att du svarar utan dröjsmål och ger klara svar på eventuella frågor. En förfrågan som verkar vara oumbärlig för dig kan vara den enda faktorn som övertygar en köpare att köpa från dig snarare än en konkurrent som erbjuder en nästan identisk artikel.

Behåll dina bra kundservicenivåer genom att leverera de varor du har sålt. Detta innebär att posterna skickas så snart som möjligt (det ska vara samma dag om det inte är helg eller helgdag). För att säkerställa en hög kundnöjdhet, se till att du aldrig begär en uppblåst summa för att täcka porto och förpackning. Dina kunder kommer att veta hur mycket porto- och förpackningsmaterialet kostar dig och de kommer inte att bli ombedda till ett rimligt pris för att täcka dessa kostnader. Det är inte ovanligt att kostnaden för porto överstiger priset på varorna och människor inte tänka på det här eftersom de fortfarande känner att de får ett fynd. En sak som ingen gillar är känslan av att någon försöker riva Gå Ner I Vikt Snabbt Piller av honom och det är det intryck du kommer att förmedla om du frågar för mycket för porto.

Kundservicepolicy på eBay ska inte skilja sig från bra kundservice i någon online-transaktion. Nyckeln är att upprätthålla ärlighet, ge snabb service och klargöra att du inte har något att dölja.

Vill du jobba hemifrån? Det finns otaliga sätt att tjäna pengar att arbeta hemifrån, eBay säljer är bara en av dem. För att se ett urval av det bästa arbetet från hemidéer, besök Elaine Currie s Work At Home Directory

Hur bli en super affiliate

Eller hur jag gjorde över $ 15 000 på 7 dagar med en lista på endast 1 286 abonnenter!

Slutligen, den första praktiska stegvisa handboken som lär dig hur man får små lister som suger sig i riktiga pengar. Real Fast

Insider Secrets utnyttjas av bara en handfull Internet marknadsförare som genererar tusentals tusentals dollar månad efter månad. Med små abonnentbaser.