Hur Candace Cameron Bure blev synonymt med jul

Hur Candace Cameron Bure blev synonymt med jul

Den enda Hallmark Channel verkar älska mer än jul? En nostalgi inducerande kvinnlig ledning.

Candace Cameron Bure, Lori Loughlin och Daniel McKellar verkar vara nätets heliga treenighet, med en solid lista över återvändande spelare, Lacey Chabert, Alicia Witt, Ashley Williams, bland andra, alla redo att gå upp till poinsettia-plattan för nätverkets väldigt framgångsrika ‘Countdown to Christmas’ programmering.

Men om det fanns någonsin en Gå Ner ett Kilo I Veckan julafton på Hallmark (hej, det är kanske inte en hemsk idé), skulle Candace Cameron Bure säkert bli en vinnare med sitt förhållande till nätets älskade semesterprogrammering som går tillbaka till 2008 och hon har sinne i en varje årstid sedan 2013.

Talar till hennes överklagande med kanalens lojala tittare, Bill Abbott, VD för Hallmark Channel, sade Bure, 41, är ‘tjejen i nästa dörr som representerar så mycket bra. Bara väldigt väldigt hälsosam. ‘

Bortsett från ett kort gästutseende på Disney Channel sitcom That ‘s So Raven, var det Bures första huvudrollande roll sedan 2001.

Men det var julens hjärta som verkligen bundet Bure till nätets semesterprogrammering, eftersom 2011 var det första året som Hallmark packade sina ursprungliga filmer som ‘Nedräkning till jul’. Och det hade också en plot som perfekt Viktminskning Tabletter inkapslade meddelandet vid hjärtat av linjen upp (och varumärket).

Baserat på en sann historia spelade The Heart of Christmas Bure som en framgångsrik affärskvinna som reevaluerar sina prioriteringar efter sitt möte med en familj som tar hand om ett barn med en sällsynt form av leukemi. Bure fungerade också som en verkställande producent på filmen.

‘Hon har varit så smart om sin karriär och vem hon är och vad hon säger om vem hon vill vara’, säger Michelle Vicary, Hallmark Channels vice vd för programmering. ‘Hon har varit otroligt smart om den roll hon väljer och hennes deltagande, som en exekutiv producent, hon är verkligen händerna på och verkligen smart om det.’

År 2013 spelade Bure i Let It Snow, där hon spelade en gissad affärskvinna vars isiga hjärta tinas av semesterandan i den lilla staden som hon är inställd på att försöka kommersialisera.

Christmas Under Wraps, hennes 2014-insats visade sig vara den mest framgångsrika av inte bara hennes karriär utan av nätets semesterprogrammeringshistoria: Den ursprungliga filmen lockade 5,8 miljoner tittare och en 5,0-demo-rating (för jämförelse, en episod av Real Housewives of Atlanta notched en 1.3 betyg samma helg), vilket gör det till kabelns högsta betygsatta ursprungliga film av året.

Och sedan i april 2015 hände något magiskt som var ur Hallmarks kontroll men verkade som en present från jultomten själv: John Stamos meddelade att Full House skulle återvända via Netflix, med Bure som Star of Fuller House. Reaktionen var överväldigande positivt, med nätverket att kunna rida den nostalgiska vågen till deras fördel.

Efter en fulländad upplysning och spänning bidrog Bures 2015-film, A Christmas Detour, till att landa nätverket sin största någonsin veckovisa publik som en del av en femnatt Thanksgiving Weekend Event, nu ett häftklammer för nätverket.

Abbott erkände att det finns en ‘nostalgifaktor’ på spel med många av deras kvinnliga ledare och Vicary förklarade att det var en känsla av att ett välbekant ansikte kan ge tittare som nätverket hoppades kunna utnyttja genom att kasta veteran-TV-stjärnor som publiken såg upp.

‘Vi’ handlar om att skapa traditioner och firar familj och firar vem människor vill spendera tid med, oavsett om det är ett romantiskt förhållande eller en vänskap eller en förälder eller en syskon, säger Vicary. ‘Varför kunde vi inte återskapa det som en tv-upplevelse? Vi vet att vår publik skulle vilja se dessa människor eftersom de är ikoniska tv-stjärnor som de kan relatera till, vem de strävar efter att vara som eller att de tycker om att vara familj eller vänner och skulle vilja se fler av dem. När vi strategiskt kastade dem på så sätt sa vår publik ‘Ja, det är precis vad vi vill.’ ‘

Efterföljande i Bures fotspår har Full House co-star Lori Loughlin blivit en favorit på nätverket, med huvudroll i sin ursprungliga serie When Calls The Heart, tillsammans med att verka i originalfilmer, medan Jodie Sweetin också har en film som är delaktig av den Viktminskning Tabletter här säsongens Thanksgiving Weekend Event (Hitta Santa premiärer 24 november).

Bures senaste semesteraktiviteter för nätverket var lite mer ambitiösa: 2016, Journey Back to Christmas, som fann att Bure spelade en tid som reser i andra världskrigets sjuksköterska (bryta fler betygsrekord som en del av den andra årliga Thanksgiving Weekend Event och markerar den högst rankade filmen ‘Countdown to Christmas’ det året), och år 2017 ställer hon sig till stjärnan som förälskade tvillingar i Switched For Christmas. ‘Vi har några speciella effekter på gång och vi uppedat produktionsvärdet för att se till att vi verkligen utför’, sade Vicary att stjärnan spelar båda rollerna.