Hur digitalt påverkar semestershoppingperioden

Hur digitalt påverkar semestershoppingperioden

Julgranar är ute, godisrottor är på skärmen och falsk snö är flytande på lokala återförsäljare, eftersom de förbereder sig för semester shopping galenskap.

Lokala företag är fortfarande beroende av sin försäljning av tegelsten och murbruk, även om National Retail Federations semesterundersökning visade för första gången att fler människor planerar att handla online än hos någon butik. Penney Co. många företag inser att de behöver en online närvaro. Det betyder inte att fokusen i år bara kommer att vara online.

‘Shopping online och i tegel och murbruk är inte ömsesidigt exklusivt’, sa han om NRF-undersökningen. ‘Sure [online] är den största, men det är inte större än alla tegel och murbruk. Det är större än någon enskild typ av tegel och murbruk. ‘

Äldre varuhus arbetar för att se till att när konsumenterna handlar på nätet, är de på butikens hemsida och inte på Amazon. I år har fler återförsäljare än någonsin skapat mobila specifika applikationer för att göra det enklare än någonsin att vara lojal medan du handlar online, sade senast.

‘I år kommer minst 40 procent av konsumenterna att använda någon slags Viktminskning Tabletter mobilenhet för att nå detaljistföretag,’ sa han. Penney och Macy s har en fördel över Amazon Gå Ner I Vikt På En Vecka eftersom shoppare kan välja att hämta sina varor i butiken och ha en fysisk plats att återvända saker.

‘Det är att försöka balansera mellan de två alternativen som de gjorde för 30 år sedan med katalogförsäljning,’ sa Ludemann. ‘Medan online shopping är bekväm vill inte alla köpa något utan att kunna se eller känna det fysiska objektet.’

För några mindre lokala butiker är online en stadig del av verksamheten.

På Palm Tree Boutique är det mesta av online-försäljningen från den robusta digitala butiken från personer som är relativt nära en av butikens tegelstenar, säger co-ägaren Colin Grunewald.

‘Hämtningen i butiken är stor för vår semester på nätet och i butiksköp,’ sa han. ‘Du går igenom online och plockar upp gåvor, kom in och hämta det. Det är det bästa av båda världarna för oss, för vi får försäljningen och vi får dem i butiken igen.’

Andra downtown-affärer har inte de online-funktioner som Palm Tree Boutique har, men arbetar för att åtminstone skapa ett digitalt fotavtryck för att påminna människor att komma och handla, säger Julie Glover, stadens utvecklingschef för centrum.

‘Det här är något vi som bransch har pratat med människor om i många år. Du måste vara på Facebook och sociala medier och ha möjlighet för människor att handla online,’ sa hon. ‘När tiden blir mer värdefull är det så lätt att sitta på din dator och handla, men folk måste komma ihåg att de tycker om stadens tjänster, och du måste stödja lokala affärer för att betala din lokala moms.’

Förberedelser för semestern Snygga affärer ligger mitt i planeringen för Small Business Saturday och alla andra kommande evenemang i år.

Stadens ekonomiska utvecklingsavdelning övervakar små och medelstora lördagskampanjer och evenemang, som fastställs för lördag den 25 november. Det kommer att finnas fem stationer inrättade runt Denton för att människor ska visa sina kvitton och komma in för att vinna priser för att stödja lokala företag: Denton Community Market, Upptäck Denton Welcome Center, Golden Triangle Mall, Unicorn Lake och Fry Street District.

Butiker förbereder sig för shoppingferien, och många har redan sina juldisplayer inrättade. Grunewald ser till att det finns tillräckligt med inventering på Palm Tree Boutique som semester shopping sparkar. Efter Small Business lördag ser butiken också en massa trafik för Wassail Weekend och julgran belyser den första helgen i december.

Han förväntar sig att Kendra Scott smycken, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller branded strumpor och tumblers för drycker kommer att vara några av Palm Trees mest populära presentartiklar denna säsong. Dessutom kan shoppare fylla i en önskelista och lämna den i butiken för sin hemliga santa eller partner till välj från senare.

Enligt NRF-undersökningen konstaterar konsumenterna i genomsnitt att de kommer att spendera $ 967,13 upp 3,4 procent jämfört med förra årets undersökning. Nationellt sett förväntar de sig att försäljningen i november och december ligger mellan 678,8 miljarder dollar och 682 miljarder dollar.

‘Vi förväntar oss en ökning av den totala försäljningen under säsongen, och jag tror att det bara kommer att hända under hela säsongen det vunnit inte på grund av en dag eller en händelse’, sa han.