Hur du kan göra dina färdresor säkra och intressanta

Hur du kan göra dina färdresor säkra och intressanta

De flesta av oss brukar flytta till en lyxig semester med barn på jul med familj som kan innefatta en lång vägresa. Detta kan göras extremt svårt av de överbelastade barnen i ryggen. Här diskuterar vi några viktiga tips för vägresa som kan spela roll under din lyxiga semester med barn.

Tips för att göra din vägresa säker och intressant med barn och spädbarn:

1. Ta med tillräckligt med färgpennor och böcker i en separat väska för barnen. Klistermärkebok kan också vara till hjälp för att underhålla din baby. Våra barn kan spendera Gå Ner I Vikt Snabbt Piller minst en timme eller till och med mer fredligt ritning.

2. Nibble och sippy behållare är en absolut nödvändighet under lyxferie med barn. Vid den tidpunkt då behov borde kan du i varje fall bryta ut nibble-paketet. Våra barn torkade majs i Viktminskning Tabletter en liten kartong. Man måste ha ett separat badkar för varje bebis för att undvika eventuella olägenheter. Låt dem aldrig dela en enda; Det skulle kunna göra din baksätes en krigsvåning för dessa två.

3. En av våra besökskarmar är vårt urval av barns rytmesångar. Det här är typiskt den bästa tekniken som vi kan använda Går Man Ner I Vikt för att tysta ner barnet, som föraktar sig i bilen i mer än 30 minuter.

4. Jag har praktiskt taget inte provat detta men hört av en av mina bästa kompisar som slår upp små överraskningsgåvor för utflykten som nytt paket med pasteller, desserter, klistermärken mm och dela presenter regelbundet för att hålla dem underhållna och engagera. Du kan också använda detta som en metod för att göra dem agera på ett sätt under din lyxiga semester med barn.

5. Innan barn kom in i vårt liv, hade jag en tro på att folk som är beroende av DVD-spelare i sin bil var helt enkelt för lat. Låt dem leka med leksaker. Det håller dem lugna och du har en lång väg att resa, så klart är det här en bra idé.

6. Ta upp sina filtar, nötkreatur eller vad som helst som de behöver för att sova bekvämt om du har en plan att resa i din barns naptid. Våra barn älskar dessutom att ha ett lock på dem när vi kör i sängtiden.

Jag och min make var lite stressad om att resa med barn på natten när mina barn är hemska svärare! Vi trodde att vi vid tillfället inte skulle kunna få dem att gå till spjälsängen när vi flyttade dem från bil till sängs när de hade vila i några timmar. Detta har vanligtvis varit det grundläggande tillvägagångssättet för att täcka långa avstånd i bilen medan du är på lyxferie med barn. Vi hade bara en konstig situation där vår tvååriga baby trodde att det var frukosttid när vi nådde lyxresmål sen natt. Detta är allt för idag; hålla kontakten för att veta mer om hur du gör din lyxsemester med barn mer speciellt för din familj. Vi känner oss glada när våra värdefulla abonnenter besöker och gillar vår blogg. Det hjälper oss att ge mer värdefull information till dig och gör din lyxsemester med barn mer speciellt för dig.