Hur du kan hjälpa de mindre lyckliga denna semestersäsong

Hur du kan hjälpa de mindre lyckliga denna semestersäsong

IDAHO FALLS, Idaho Idaho Falls Community Food Basket samarbetade med lokala medlemmar i samhället för att lägga mer än 100 kalkon middagar på borden av de mindre lyckliga denna Thanksgiving.

Frivilliga fyllda lådor Viktminskning Tabletter måndagsmorgon med ett kalkbröst, sås och potatismos. Turkiet måltider kom från Albertsons genom deras Turkey Bucks donation program.

Programmet gav människor möjlighet att donera $ 1, $ 5 och upp till $ 10, donationerna användes för att leverera Thanksgiving-middagar till lokala matbanker. att hjälpa Gå Ner ett Kilo I Veckan familjer som är i behov.

Albertsons Corporation är den enda som kommer in i semesterandan. Idaho Falls Fire Department stoppades av Ball Packing för att låna ut en hand. Ungefär tio brandmän rekryterade frivilligt för att flytta kalkoner från Ball Packing frysen till en truck.

En lastbil full av kalkoner transporterades till gemenskapens matkorg där volontärerna sedan fördelade kalkonerna till lådor fulla av andra tacksägelsematerial.

Idaho Falls Division Chief Jeff Parsons sa att han och hans fru volontär en gång i veckan på Community Food Basket och ville låna en extra hand.

‘Att vara medlem av brandkåren handlar om service och så försöker vi lägga in var vi än kan. Ibland svarar vi med brandbilar och ambulanser och ibland hjälper vi bara ut när människor behöver en hand, säger Parsons.

Community Food Basket Idaho Falls verkställande direktör Bud Langerak sade att de är redo att betjäna familjer som är i behov.

‘Vi förväntar oss att mata omkring 400 personer. Det har varit en tradition i flera år för oss och vi är bara så glada att vara med och hjälpa till med samhället, säger Langerak.

Parsons tillägger att de är glada att ha så många lokala volontärer. ‘Vi är glada över att Idaho Falls Fire Department Division Chiefs hjälper till med att lämna ut Gå Ner ett Kilo I Veckan semesterlådor. Det kommer att bli en väldigt upptagen dag. Men med deras hjälp ska det gå bra. ‘

‘Vi är så välsignade i det här samhället för att få den mängd volontärer som vi gör. Det tar ungefär 80 till 90 volontärer att hålla oss igång’, säger Langerak.