Hur du kan hjälpa idahoans som behöver denna semestersäsong

Hur du kan hjälpa idahoans som behöver denna semestersäsong

I andan av säsongen av att ge mycket Idahoans ser att ge till människor i nöd.

En gemensam fråga men Gå Ner I Vikt Snabbt Ner ett Kilo I Veckan denna tid på året är; är det bästa sättet jag kan ge tillbaka till idahoerna som behöver det mest? kämpar, de kan ha extra utgifter för sina barn att gå tillbaka till skolan eller olika behov som kommer upp denna årstid, så vi ser att antalet behov går upp ‘, säger Karen Vauk, VD för Idaho Foodbank.

Vauk säger att det faktiska antalet personer i nöd är över 200 000. Maten banken säger att de verkligen försöker sträcka och möta det behovet denna tid på året.

Idaho Foodbank och Salvation Army matskafferi är några exempel på platser som söker donationer denna tid på året, men båda ställena säger att behovet är ungefär samma Gå Ner I Vikt Snabbt Piller över hela linjen.

‘Vi letar verkligen efter hylla stabila frukter och grönsaker och proteiner’, säger Wendy Wong, chef för socialtjänsten vid Frälsningsarmén. ‘Vi kan ta dem här, vi kan ta dem i lager i lokala butiker och vi kan ta det genom Idaho Foodbank.’

Att ge mat till en matbank verkar som det mest uppenbara sättet att hjälpa, men de resurserna säger att det finns många andra sätt att hjälpa som är lika värdefulla som frivilligt arbete.

‘Så det finns massor av saker du kan ta med i din familj, dina grupper och jobba tillsammans för att hjälpa oss att komma igenom den här semestern,’ sa Wong.

Om du är intresserad av volontärarbete på Idaho Foodbank, gör de det lätt att hitta en tid att kasta in via deras hemsida.

‘Under volontärlänken finns ett onlinesystem där du kan se de skift som finns tillgängliga, du kan anmäla dig där’, säger Vauk.