Hur får man det bästa värdet från Diamond Resorts Points

Hur får man det bästa värdet från Diamond Resorts Points

Konceptet DRI Points är i stort sett ganska likt att köpa tokens på en nöjespark som sedan kan lösas in när du åker. Men skillnaden är att Diamond Resorts Points förnyas varje år, så du börjar varje kalenderår med samma antal poäng att använda under de kommande 12 månaderna. Mycket få företag är licensierade att sälja timeshare-poäng som dessa, med konsumenterna bäst att köpa direkt från orterna eller genom ett licensierat återförsäljningsföretag.

Diamond Resorts Poäng som har köpts, vanligtvis för en engångsavgift i regionen 1 per punkt, kan användas för att boka semester över ett stort antal europeiska Viktminskning Tabletter orter, från Skottland till Teneriffa och Algarve till Paris. Var och en av dessa helgdagar har ett poängvärde som ändras beroende på olika faktorer, t.ex. årstid, antal sängar / rum som krävs, antal veckor och den övergripande kvaliteten på orten. Det stora utbudet av val är en faktor som kan sälja timeshare-poäng till de som är nya i systemet.

För att få ut det mesta av systemet är det viktigt att få en uppfattning om hur många poäng du ska använda för, med tanke på de avgifter som är inblandade. Den enda avgiften för dina poäng är en sak, men ju fler poäng du äger, desto högre årliga underhållsavgifter Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kommer att vara. Vad mer behöver du fortfarande ha råd till att resa till din destination och välja pengar när du är där. Dessa budgetbegränsningar har gjort det svårare för orter och återförsäljare att sälja timeshare-poäng de senaste åren. Detta har dock inneburit att kostnaden för DRI-poäng har dämpats och semesterfirare kan få en hel del, med några handlare som frågar så lite som ett öre per poäng.

Vid köp av poäng är det viktigt att få en uppfattning om vad du letar efter. Till exempel om du bara tänker ha en semester om året men behöver det vara på sommarlov och vill resa någonstans varm och exotisk, så kommer du nog att behöva fler poäng Gå Ner I Vikt Snabbt Piller än om du skulle ta tre separata parhelger i Storbrittanien. Med de årliga underhållskostnaderna i åtanke är det bäst att inte köpa fler Diamond Resorts Points än vad du behöver. Om du emellertid inte använder dina poäng under ett år kan du betala resten och använda dem under de följande 12 månaderna.

James Howson är en timeshare och fractional ägare expert med över ett decennium av erfarenhet att köpa och sälja veckor och Diamond Resorts Points. Hans råd kan hjälpa dig att sälja timeshare-poäng eller oönskade timeshare-veckor.