Hur fem andra länder firar

Hur fem andra länder firar

Amerikaner kommer att bryta ut flaggor, korv och röda, vita och blå kläder för att fira minnesdagen på måndagen. Men medan de är alla samma dag, har länder runt om i världen sina egna dagar och traditioner för att fira fallna soldater.

Här firar fem andra nationer deras versioner av Memorial Day.

Anzac Day, 25 april, är årsdagen för den första stora militära insatsen som bekämpades av australiensiska och Nya Zeeländska styrkor under första världskriget. Dagen Viktminskning Tabletter börjar med gudstjänst vid gryning, följt av marscher av tidigare militära män och kvinnor. Människor spelar också två på Anzac Day, ett spel som innebär att satsa på vilken väg pennies kommer att landa Gå Ner Gå Ner I Vikt Snabbt Piller I Vikt På En Vecka på bordet som ofta spelades av australiensiska soldater under andra världskriget.

Belgien firar också slutet av första världskriget den 11 november. Nationen håller en senast inlämnad ceremoni vid Menin Gate i Ypres. Det sista inlägget var ett bugle-samtal som spelades av arméer för att markera slutet av dagen, och det används nu av landet för att komma ihåg fallna soldater. I slutet av ceremonin lägger man vallarnas kransar och blommorna släpps från toppen av porten.

Tyskland Efter en kort period när den nazistiska propagandamaskinen ändrade Tysklands minnesdag till en dag med hjältedyrkan, gick nationen tillbaka till firandet Volkstrauertag som en högtidlig ära av de döda. Firade på vilken söndag som helst närmast den 16 november, på Volkstrauertag talar Tysklands president ett tal vid kansliet, skåpet och diplomatkorps. Nationalsången och låten hatt einen Kameraden (med kamrat spelas i nationalceremonin, och i de lokala provinserna marsar veteraner ofta från sina kyrkor till krigsminnesmärken.