Hur gör kinesiska för att fira vårfestivalen

Hur gör kinesiska för att fira vårfestivalen

Vårfest är den mest glada festivalen i Kina, och det är också en familjemedlems dag som återförenas. Men vill du veta hur det kinesiska folket ska fira vårfest? Faktiskt kommer kineserna att förbereda många aktiviteter för att fira under festivalen.

Just nu kommer kineserna att köpa massor av varor, inklusive mat, sockerarter, dekorationsvaror (bilder, kopplingar etc.), allvarliga av sprickor och så vidare. Och på morgonen före vårfestivalsdagen kommer människor att gå över röda kopplingar som kommer att skrivas med gynnsam mening av människor på dörren. Så vart du än går kan du se den Viktminskning Tabletter röda atmosfären framför dig. Då på nyårsafton, kommer folk att använda något material för att göra en god middag till farväl i år. Med Gå Ner I Vikt Snabbt Piller anledning av middagen Gå Ner I Vikt På En Vecka är fiskens maträtt som betyder att det ska vara välstånd nödvändigt, men före middagen kommer också människor att släcka eldbrytare för att berätta att de redan har förberett sig. Under denna natt är varje hörn av Kina full av lycka och du kommer då att höra en spärr av ljudet av firecracker.

En av de nödvändiga saker som människor kommer att göra på nyårsafton är också att titta på Spring Festival Gals med hela familjen. Vårfestivalen kommer att hålla i 4 timmar från 8 o till 12 o när det nya året kommer. Och alla människor i Kina kommer att välkomna det nya året vid nedräkningen av gala-värdarna.

Sedan på morgonen på nyårsdagen kommer folk att få tidigare att hoppas en bättre start i år. Var och en av familjerna kommer att göra dumplings som är en traditionell beställning för kineser. Efter frukosten börjar folk ‘betala ett nytt år’ till sina vänner och släktingar. Barnen brukar få ‘röda paket’ vilket är en välsignelse för dem. Vissa kommer också att gå med i några andra aktiviteter som till templet, det här är en av de viktigaste traditionerna.

Vårfestivalen kommer att hålla 15 dagar fram till lyktorfestivalen, och var och en av dessa dagar har olika betydelser, om du kommer till Kina, kommer du njuta av det. Ezbustoys webbutik som är en professionell Bus Toy-återförsäljare erbjuder många bussleksaker, inklusive Toy School Bus, Toy City Bus, etc. för barn och till och med bussmodellfläktar.