Hur ha kul på jobbet

Hur ha kul på jobbet

Betydelsen av att ha kul på jobbet kan inte nekas. Det stimulerar också kreativitet och det är en stressavlastare bland annat. Det varför de stora prickkammarna uppmuntrar anställda att ta en paus för att spela bordtennis eller pool.

De flesta av oss har dock inte ett rekreationsområde eller spel på vår arbetsplats. Det betyder dock inte att vi kan ha kul. Vi kan göra oss själva.

Varje månad har vi en lunchfest för att fira anställda som har födelsedagar den månaden. Vi har inmatning på menyn och festplanerare dekorerar på ett sätt som är lämpligt för säsongen eller semestern, om möjligt.

Vi har också börjat notera arbetsjubileum. (Förresten, min 30: e kommer att vara i maj; etikett föreslår pärlor eller diamanter som gåvor.)

Jag har några andra förslag som kan fungera.

n Gruppaktiviteter. För de sista Christmassorna gick vi caroling på lokala vårdhem. Jag är ingen sångare och tekniskt var vi inte på jobbet, men det var en bra tid med personer jag jobbar med.

n Ta med mat. Alla älskar den kille som tar med Gå Ner I Vikt Snabbt Piller munkar, men de älskar också killen som tar frukostmackor.

n Ha en tävling. Självklart är stillasittande kontorsarbetare sannolikt att köra ner på gatan konkurrenskraftigt, så då och då tar jag ut de gamla uppblåsningsleksakerna Gå Ner I Vikt På En Vecka och vi slår dem ner i disken i pressrummet.

n butik. Använd din lunchtid Gå Ner I Vikt Snabbt Piller för att promenera till närmaste shoppingområde tillsammans. Du kan till och med hämta några saker att dela på kontoret, som pappersplattor eller sluta leksaker.

När mina medarbetare slog in för att köpa en armour för kontoret från eBay. Vi var överbjudna, men vi tyckte fortfarande om det.

n Ha en rolig hatt. Favoriter från min samling är Vikinghjälmen och jesterhatten. Eller ännu bättre.

n Ha en krona. (Jag gillar min stora guldkungas krona och silver-tiara bäst.) Förklara dig den officiella prinsessan. Vem ska utmana det? Dessutom är det roligt. Lita på mig.

President Donald J. Trump tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyds stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. En stor överdos rapporterad. Rådsmannen anklagad med en prövningsbrott strax efter skyldig åtal mot metavgifterBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra ‘Bax’ arv kommer att leva på West CarterDowntown Ashland fastigheter och en urban renaissanceGirls Sweet Sixteen anteckningsbok: Familjaffär för Lady LionsBoyd-lärare förenar sig för att gå in