Hur jag skapade min egen tecknad film

Hur jag skapade min egen tecknad film

Som barn ville jag alltid skapa en egen tecknad film. Jag trodde alltid att jag hade bra idéer men aldrig kunde få dem till liv. Precis som, lol, hur tänkte jag att skapa en riktig tecknad film. lol med en anteckningsbok och papper. Ja, ja, jag vet det där det börjar men det skulle hjälpa mig om jag kunde se det Viktminskning Tabletter faktiskt flytta. Jag tror ärligt att jag skulle ha gjort en bästsäljare om jag hade verktygen för jobbet. Till exempel Illusion mage.

Det lät roligt först när någon berättade för mig om det men ja Illlusion Mage är ett program som låter dig skapa 3D-animering som liknar Pixar och Dreamworks. Det ensamma är fantastiskt, wow! Programvaran går ännu längre genom att du faktiskt lär dig hur du använder den. Det är så enkelt att du kan skapa 3D-animeringar på två timmar eller mindre. Den här professionella 3D-programvaran kan bokstavligen skapa 3D-animerade tecknade filmer som de som ses på tv eller i biograferna. Du kan också använda detta programvara för att producera grafik för alla dessa spelutvecklare där ute. Jag önskar att de hade det här programmet för många år sedan. Lol, jag tror att jag skulle ha haft en hittecknad för nu.

Detta program är samma programvara som ledande animationsstudior använder. Tänk bara på den typen av kraft på fingret tips. Antingen på din hemdator eller bärbara dator, skulle dina alternativ vara obegränsade. Det finns inget behov av några dyra kurser eftersom programvaran kommer med allt du behöver för att komma igång om 2 timmar eller mindre. Det är snabbare och enklare än du någonsin drömde om. Lol, efter att jag gjorde min forskning (som vi alla borde göra enligt min ärliga åsikt) var jag övertygad; med 300 timmars videor och handledningar som ingår i IllusionMage, hur kan jag gå fel? Och priset? Det är bara en mässlig 47 dollar! Riskfri i 60 dagar.

Det gjorde att jag vill sätta den här produkten på provet. Nu vann jag inte ljuget, det tog mig ungefär 4 timmar att göra något liknande det jag föreställde mig men det fungerade. Övergripande var jag imponerad av programmets prestanda. Mitt enda klagomål skulle vara att de mest komplexa sakerna övar, men tar allt inte övning? Videotutorials, gjorde ett viktigt bidrag till processen. Så länge som du tittar på dem utan att hoppa framåt.

Sedan jag började använda programmet Viktminskning Tabletter har jag gjort en hel del process; men sedan nyligen har jag inte kunnat använda den nyligen på grund av det faktum att jag har startat en ny anställning. Jag har Gå Ner ett Kilo I Veckan familjemedlemmar som råkar använda det dock och de har kommit att älska det. Utforska detta program och börja göra 3D-animationer för skolan, Youtube, webbplatser, spel, människor och så många andra saker !.