Hur kan jag förhindra mageproblem på semester

Hur kan jag förhindra mageproblem på semester

Du kan också packa lite silikolgel (från Boots och hälsokostbutiker) ett naturligt flytande kiseldioxidtillskott som leder magen och kan absorbera toxiner.

Självklart måste du också ta alla de normala försiktighetsåtgärderna, vilket innebär att du håller fast vid flaskvatten hela tiden, inklusive för att rengöra dina tänder.

Ge isbitar också en sak och livsmedel med hög risk som sallader, skaldjur, glass eller frukt som du inte har skrämt dig själv.

Ett annat tips är att bara äta varm mat tillagad på beställning och som är rörledningar varmt inte ljummet. Livsmedel med vitlök kan också hjälpa till eftersom det är ett naturligt antibiotikum.

Också ta hand om burkar eller flaskor med dryck, det är bäst att få dem att öppnas framför dig så att du vet att det inte har blivit vattnat eller förorenat.

Om du tyvärr får en boll av diarré, är det bäst att använda rehydreringspåse eftersom de kommer att få dig att känna dig bättre snabbt.

Crackers, rostat bröd, pasta och ris är de bästa intetsägande livsmedel Gå Ner I Vikt Snabbt Piller som får dig att äta igen. Men jag hoppas att du inte behöver den här sista biten av råd och har en lycklig semester och håll dig bra.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider Gå Ner I Vikt På En Vecka två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking Gå Ner I Vikt Snabbt Piller genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.