Hur kan jag skjuta upp min period

Hur kan jag Gå Ner I Vikt Snabbt skjuta upp min period

Svar Jag kommer att ge dig både information och råd i den ordningen.

När det gäller informationen ensam finns det ett läkemedel som du Gå Ner I Vikt På En Vecka kan ta för det uttryckliga syftet att skjuta upp din period. Det kallas noretisteron 5 mg och det tas på följande sätt.

En tablett Viktminskning Tabletter tre gånger om dagen som börjar tre dagar före den förväntade perioden beror på att börja. Det tas sedan varje dag i samma dos till dess att det är lämpligt för perioden att börja när du slutar ta tabletten.

På rådssidan skulle jag lägga till detta: om du vill skjuta upp helt enkelt för att njuta av din semester utan att oroa sig för blodförlust, då är det bra. Tala med din läkare om fördelarna och nackdelarna med sådan medicinering, kom ihåg att fråga sig fullständigt om eventuella biverkningar.

Om du vill ta den här medicinen för att underlätta sexuellt samband på semester, skulle jag dock behöva ge dig råd om att det vid 15 finns rättsliga konsekvenser och det är medicinsk bästa praxis att försöka prata med dina föräldrar om dessa problem.