Hur kan man köpa 2016

Hur kan man köpa 2016

Det är officiellt. Black Friday hasn kom till och med, men vi vet att 2016-säsongen blockbuster måste ha leksak är något som heter Hatchimals. Och vi vet det här eftersom försäljningen har varit så snabb att produkten redan är nästan omöjlig att hitta i butikerna, eller till och med online om du inte vill betala mer än tredubbla detaljhandelsproducentpriset.

Skapelsen kommer från Spin Master, företaget bakom Etch a Sketch, Air Hogs, Build a Bear Workshop och Tamagotchi. Hatchimals, en fuzzy interaktiv leksak som kläcker ut ur ett ägg, verkar vara den närmaste medlemmen av den fina leksaksparken, en grupp som innehåller Kålpatch Doll, Tickle Me Elmo, Furby, Zhu Zhu Pets och, Viktminskning Tabletter Tja, Tamagotchi.

Odds är, det kommer att finnas en Hatchimal på din barnlista till Santa, och det kan understrykas mörkt och glödande tack vare en highlighter. Här är allt du behöver veta om dem, inklusive hur i världen kan du få händerna på en under de närmaste veckorna.

Hatchimals är interaktiva fyllda djur som kommer i fem olika Pengualas, Draggles, Burtles, Owlicorns och Bearakeet. De senare tre är exklusiva produkter som endast säljs hos Walmart, Toys R Us och Target. Varje är en annan färg och design. Owlicorns, till exempel, kommer i blått eller lila, med en liten enhörningshorn och ett par korta flappyvingar.

Läs nästa: Hur får du gratis frakt på alla dina semesterinköp

När du köper en, är det inuti ett magiskt Viktminskning Tabletter snyggt ägg lite större än en grapefrukt. Efter att ha gnidt ägget i 30 minuter kommer det att börja glöda, och varelsen inuti (ungefär storleken på en furby) sakta sönder och skjuter genom skalet. så långt som vi vet, sa en leksak som kan kläcka på egen hand, tidigare, sade James Martin, chef för Spin Master Robotics Unit, till CNN.

Kläckning av en Hatchimal är uppenbarligen den stora dragningen, men ägarna får också att vårda varje varelse tillsammans och hjälpa till att lära sig att gå, prata, dansa och spela tag och andra spel.

Teoretiskt sett säljer varje Hatchimal för $ 50 till $ 60. De säljs även i Storbritannien. Registrering för varningar är gratis, och du kan välja att få uppdateringar av leksaks tillgänglighet via text eller e-post. Dessa tjänster spårar bara online-inventering och vann dig om och när Hatchimals plötsligt finns på lager hos din lokala Walmart eller Toys R Us.

Det finns några butiker som accepterar beställningar för Hatchimals just nu, precis som ett steg framåt, men listpriset på plats är $ 100 och kunderna varnar för att inköp vunnit levereras till februari 2017. Det är förmodligen smartare att vänta. har ökat produktionen och en helt ny sats av Hatchimals kommer att vara redo att kläcka i början av 2017, säger Hatchimals hemsida. På eBay, där säljare listade flera uppsättningar Zhu Zhu Pets för $ 7000 några semester säsonger tillbaka, frågar opportunistiska företagare $ 150 och upp per Hatchimal. Och som du förväntar dig med någon måste ha en leksakssång, trycker vissa säljare på kuvertet för att se hur högt marknaden kommer att gå: En lista var att erbjuda två uppsättningar av sju Hatchimals (14 leksaker totalt) för 20 000 dollar och nästan två dussin andra Hatchimals-listor hade det nu priser på $ 5000 eller mer.

På marknadsplatserna på Amazon, Walmart och Sears har tredje partens säljare frågat $ 200 till $ 350 per Hatchimals leksak. Individuella Hatchimals har vanligtvis sålt för $ 120 till $ 200 på eBay-auktioner på senare tid, så budgivning verkar ge bättre priser än det nu-tillvägagångssättet.

Läs nästa: Hur man kapitaliserar på försäljnings crazes och gör snabba, enkla vinster som säljer på eBay

Det är självklart att om du har turen att få tag på några Hatchimals, är det lätt att vända dem för snabba vinster. Och ja, med all sannolikhet är den klokaste strategin att sälja dem snabbt snarare än vänta med hoppet om att marknadspriset går ännu högre. största lektionen jag lärde mig om att sälja på eBay är att sälja, sälja, sälja när marknaden är varm het het, berättade Danna Crawford, en eBay-expert som kallas Säljmamma, pengar i fjol. inte sitta på föremål för länge, tänkande fler pengar kan göras senare eftersom när marknaden tappar, kommer det snart att blåsa ner.

Vissa kreativa typer försöker också ta in pengar på vildmarken genom att marknadsföra perifer Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Hatchimals-objekt.

Så är hatchimals verkligen värda det eller vad?

Det är svårt att säga hur mycket en julmorgon leende på ditt barns ansikte är värt. Vissa föräldrar betalar nästan vilket pris som helst för att undvika att besvikna sina barn.

Läs nästa: Black Friday Deals du kan snag före, under och efter den stora dagen

Men vi bör notera att många Hatchimals ägare är överlyckliga med sina förmodade måste ha leksaker. Åtminstone är det enligt recensionerna på Amazon. Från och med fredag ​​gav 41% av granskarna Hatchimals en rating på bara en stjärna jämfört med endast 35% som gav fem stjärnor. Enstjärniga recensioner är fullständiga klagomål om kläckningsprocessen sker det för långsamt, för snabbt eller inte alls. Andra motståndare observerade att leksaken var mycket roligt när den kläckde.

leksak påminner mig om en furby, enda sätt dyrare, en granskare kommenterade. betalat $ 67 för en leksak som de inte längre vill leka med och vi har bara haft det i några timmar.

2017 Time Inc. Användning av denna webbplats utgör godkännande av våra användarvillkor och sekretesspolicy (dina personuppgifter i Kalifornien).