Personliga föremål hade blivit synliga för tjuvar

Personliga föremål hade blivit synliga för tjuvar

I kölvattnet av en omfattande vandalism och stöldsken på Erik Nielson Whitehorse International Airport, minns bilister att de parkerar det på egen risk.

I kölvattnet av en omfattande vandalism och stöldsken på Erik Nielson Whitehorse International Airport, minns bilister att de parkerar det på egen risk.

Omkring 20 fordon på lång sikt var parkeringsplatsen uppdelad i förra helgen.

‘Alla fönstren brutna var tillbaka fönster, och det verkar som om personliga föremål var kvar synliga’, säger Doris Wurfbaum, talesman för avdelningen för motorvägar och smashing av windows är inte något som RCMP har sett för fordonets insats, Const. Julia Fox sa måndagen.

Trots att flygplatssäkerhetspersonalen patruljerar säkerhetsåtkomstbanan är deras primära uppgifter att hålla flygplatsens terminalbyggnad säker.

‘Alla fordonsägare parkerar på flygplatsens terminalbyggnad på egen risk’, sa Wurfbaum.

Det finns tecken på parkeringsplatsen som indikerar att området är oövervakat.

Även biljettstubbar för parkering läser också, ‘Alla fordon och innehåll är parkering på flygplatsen egendom på ägarens risk.’

Ett fordon rapporterades förra lördagen som stolen från flygplatsen. Den exakta dagen för stölden är oklart, eftersom ägaren hade varit borta någon tid.

Polisen vet inte om några extra fordon har stulits från flygplatsen.

Eftersom det fortfarande finns fordon med trasiga fönster på parkeringsplatsen, kan vissa av deras ägare inte ha återvände till Whitehorse från var de än rest till.

Både Institutionen för motorvägar och offentliga arbeten och RCMP varnar dem som parkerar på lång sikt mycket för att dölja alla värdesaker.

‘Avdelningen medverkar med berörda fordonsägare och påminner de som använder parkeringen som de gör på egen risk och för att säkerställa att personliga föremål inte är

vänster synlig för att inte attrahera vandaler, sade Wurfbaum.

Undersökningen av händelsen pågår.

Mig på 14 aug 2015 kl 19:01

Yukoner vill ha tillväxt och utveckling. Det är vad som händer. Du måste alla lära dig att ta det bra med det dåliga. Ta en titt på hela Alaska-motorvägen. Många av städerna har ökat ganska lite från utvecklingen, och det ger högre brottsfrekvenser. är i alla dessa städer som gör sin förmögenhet. Ganska sjuk om du frågar mig. Kanske måste alla Yukon People fråga sig exakt vilken typ av samhällsutveckling de vill ha och Gå Ner I Vikt Snabbt hur är det för Yukon som planerar det?

Förlorad i Yukon den 14 augusti 2015 kl 13:37

Är Yukon-partiet konsekvent? För några år sedan upplevde vissa människor skador på deras egendom på grund av översvämningar. Om du bor på en flodslätt. Tja, du tar dina chanser. Marken ägdes inte av regeringen men de valde (vid 2 tillfällen) att ge ersättning.

Charles den 12 aug 2015 kl 08:06

Jag var hjärtbruten för att återvända från helgdagar måndag kväll för att hitta mitt fordon med baksidan fönstret. Jag tittade om mig och flera andra fordon hade exakt samma fönster krossat in. Dessa fönster är de dyraste att ersätta på ett fordon, med den på min fokus kostar $ 675. (Jag kommer att använda försäkring.) Men jag lämnade inte några värdesaker i fordonet eller det hade varit lätt att hämta mycket från ett litet fönster. Det här var en skadlig handling hos en brottsling att orsaka så mycket skada på så många människor som möjligt och de visste vad de gjorde. Jag hoppas att flygplatsen verkar på detta och stiger upp säkerheten där med övervakning.

Dave den 11 aug 2015 kl 21:42

Jag håller med om att brottsligheten i staden har blivit oskadlig. Det är inte bara flygplatsen, och som alltid när det är brottslighet, verkar det alltid vara en liten grupp människor som begår brott. Kanske arbetar RCMP med denna vinkel. Kanske är jag fel. Vad sägs om det gänget som förmodligen jobbar sig in i stan? Jag har märkt en hel del scumbags som driver runt Main Street Går Man Ner I Vikt Gå Ner I Vikt Snabbt under dagtid. Jag är inte downtown på nätterna så jag vet inte vad som händer men jag kan bara föreställa mig hur lite skit går på gatorna.