Philadelphia på sitt bästa

Philadelphia på sitt bästa

Philly har en högkvalitativ kulinarisk upplevelse, en kulturellt mångsidig konstscene och båten massor av turistattraktioner som är perfekta för alla åldrar. Efter en dag med en promenad på gatorna med Thomas Jefferson, Benjamin Franklin och Betsy Ross, går du bara bort från att kolla in stadens mer moderna sida. Vad sägs om studentlivet i broderlig kärleks stad? Det finns fler högskolor och universitet i och kring Philadelphia än någon annan storstad i Amerika.

Independence Hall

Den gamla staden Philadelphia är hem för Liberty Bell, Independence Hall, och konstitutionen. Du hittar besökare kring turistattraktioner som är ett bra ställe att hitta information eller broschyrer, kartor och till och med kuponger som hjälper dig att hitta din väg runt staden. Independence Hall i Philadelphia är där Förenta staternas konstitution undertecknades. Det var i samlingsrummet i den här byggnaden att George Washington utnämndes till chefchef i 1775 och självständighetsdeklarationen antogs den 4 juli 1776. Omkring en tio minuters promenad från var självständighetsdeklarationen ursprungligen undertecknades är Alfred Alley. De hyllade första bostadsgatan i Gå Ner I Vikt På En Vecka den enade nationen. Med hem som går tillbaka till mitten av 1700-talet känns det som att gå gatorna i tiden. Medan donationer är välkomna av Alfred Alley-föreningen är det gratis att gå gatan. Ställ för ett foto på kullerstensgatorna, eller stanna inuti Alley Museum för att se hur det ser ut inom dessa koloniala hem. Kom bara ihåg att dessa hus är Gå Ner I Vikt Snabbt så privata, så var noga med att inte störa dessa indianska filadelfier mycket.

För de unga pistolerna

Om historiska platser och turistmål inte är din sak, ta en kort femton minuters promenad från gamla staden Philadelphia och du kommer att slå den mer eklektiska världen av South Street. Sparsamhet och rekordbutiker här vann besvikelse. Ta med något att äta på Johnny Rockets, eller få en klassisk Philly cheesesteak från runt hörnet. Om du gör det hela vägen neråt kan du få en fantastisk utsikt över Delaware River, inuti Benjamin Franklin Bridge och slagskeppet New Jersey.

Konstitutionens centrum i Philadelphia

Konstitutionen är grunddokumentet som inrättar Förenta staternas regering. På National Constitution Center i Philadelphia kan människor från hela landet och runt om i världen lära sig om detta revolutionära dokument. Ligger i en av de mest historiska platserna i Amerika, är målet med centrumet helt enkelt att berätta för historien om Vi folket i USA. 1988 skrev president Ronald Reagan i en lag ett centrum som skulle byggas för att informera allmänheten om konstitutionen. Tyvärr har kongressen ordentligt finansierat projektet. Men tack vare extra pengar ökade från insamling av det nationella konstitutionella centrumet öppnade den 4 juli 2003, bara Går Man Ner I Vikt 300 meter från Independence Hall. Huvudlobban i byggnaden är utformad för att vara mycket genomskinlig. Syftet med denna design var att återspegla regeringens förmodade insyn.