Philly area trucker laddas efter standoff som stänger Missouri Highway

Philly area trucker laddas efter standoff som stänger Missouri Highway

En beväpnad lastbilsförare vars timmar stannar vid en reststopp i Missouri snurrade en motorvägs trafik för miles på semesterhelgen Gå Ner ett Kilo I Veckan har belastats med att göra ett terroristhot mot vad som visade sig vara en pelletspistol.

Platte County åklagare debiteras 25 år gammal Khurshed Haydarov på lördag med felonyen, en dag efter störningen längs Interstate 29 norr om Kansas City.

Haydarov krävde en rysk tolk under en kort domstolsutställning tisdag. En domare anklagade sig för att han inte var skyldig på Haydarovs vägnar och planerade en 3 januarihörning för att bestämma om hans band på $ 100.000 kan minskas, visar online-domstolsrekord.

Vittnen rapporterade att en man pekade en lång pistol från hytten på en traktortraktor parkerad vid viloplart fredag ​​morgon, ‘spårning’ som körde motorfordon med vapenens tunna, Platte County Sheriff’s Det. Nancy Penrod skrev i en sannolik orsakutlåtande.

Deputerade hittade trucken och såg en man dyka upp på sitt styrbord, sedan urinera innan han kom in i hytten, sa Penrod. Sekund senare såg en ställföreträdare som tycktes vara ett skottpistol som upprepade gånger påpekades av lastbilens förarefönster vid passande bilar. Inga skott fanns.

Detta odödade foto som tillhandahålls av Platte County Missouri Sheriff ‘s Department visar Khurshed Haydarov. Haydarov en lastbilsförare vars timmar stannar vid en Missouri viloplicka snurrade en motorvägs trafik för miles på semesterhelgen förblev fängslad onsdagen den 28 december, 2016. Platte County åklagare debiterade Haydarov med att göra Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ett terroristhot med det som visade sig vara en pelletspistol. (Platte County Missouri Sheriff ‘s avdelning via AP)

Detta odödade foto som tillhandahålls av Platte County Missouri Sheriff ‘s Department visar Khurshed Haydarov. Haydarov en lastbilsförare vars timmar stannar vid en Missouri viloplicka snurrade en motorvägs trafik för miles på semesterhelgen förblev fängslad onsdagen den 28 december, 2016. Platte County åklagare debiterade Haydarov med att göra ett terroristhot med det som visade sig vara Gå Ner I Vikt Snabbt en pelletspistol. (Platte County Missouri Sheriff ‘s avdelning via AP) (AP)