Phoenix polisen ‘Blue Santa’ leverera semester jubel till hälsa ca

Phoenix polisen ‘Blue Santa’ leverera semester jubel till hälsa ca

‘För de senaste 28 åren har PD kommit till vår campus för att verkligen spara semesterandan här’, säger Arlin Acosta med Hacienda Health Care. ‘Alla förtjänar att njuta av semestern och förtjänar att komma ihåg och bli älskad, och det är precis vad Phoenix PD gör för oss varje år.’

‘Det började för 28 år sedan när polis och brandpersonal svarade på en brand vid anläggningen,’ sa Sgt. Vince Lewis med Phoenix Police Department. ‘Senare märkte de att det inte fanns någon hint om jul. Sedan dess har Phoenix PD tagit presenter och bra jubel till anläggningen och till kunder som kanske inte annars skulle ha en semester.’

[RELATERAT: Phoenix PD levererar julen önskar att bli allvarligt skadad]

Hacienda Health Care-anläggningen tillhandahåller långsiktigt, kortsiktigt och Gå Ner I Vikt På En Vecka dygnet runt vård till spädbarn, barn och vuxna med komplexa medicinska behov.

‘Många av våra kunder har inte familjemedlemmar, och vissa gör det, men de kan inte ha råd med att ge de gåvorna de lever för långt för Gå Ner I Vikt Snabbt att göra det för dem’, säger Acosta.

‘Det är enormt för oss’, säger Sgt. Lewis. ‘Det Gå Ner I Vikt Snabbt är en möjlighet att ansluta till samhället. Det är ett bra tillfälle för oss att tjäna och ge tillbaka.

Tisdagens evenemang inkluderade en ‘presentparade’, och också ett besök från Blue Santa, som anlände till en polisbilkade.

[RELATED: Santa och Phoenix PD hjälper barnen att ge presenter i ‘Shop With A Cop’ -händelse] Sgt.

Mest populära StoriesMost Popular StoriesMore >>

Paradise Valley lärare säger att hennes lön är nästan otroligt, posts pay stub onlineParadise Valley lärare säger att hennes lön är nästan otroligt, inlägg betala stub onlineUppdaterad: onsdag 14 mars 2018 02:01 EDT2018 03 14 06:01:46 GMT

Elisabeth Milich sa att hon lade upp sin förväntade lön för nästa år och säger att det inte räcker. (Källa: 3TV / CBS 5)

Elisabeth Milich sa att hon lade upp sin förväntade lön för nästa år och säger att det inte räcker. (Källa: 3TV / CBS 5)

‘Om du är en enda person som försöker göra det på det vi gör, kan du inte göra det,’ sa Elisabeth Milich.