Phoenix Zoo lyser upp semesterperioden med ZooLights

Phoenix Zoo lyser upp semesterperioden med ZooLights

PHOENIX (3TV / CBS 5)

En semestertradition skiner ljusare än någonsin i år som Phoenix Zoo använder sig av säsongen med ZooLights. 22, 2017 och varje kväll därefter till och med den 14 januari 2018.

Gäster som besöker ZooLights kan promenera under en baldakin med mousserande, blinkande och dansljus på zooens huvudbrygga.

Återvändande är kompisar Tortuga, den talande galsköldpaddan och Jengo, den pratarande giraffen, som underhåller gästerna med sin snabba humor och fantastiska kunskaper.

Njut av två musik i rörelseshow med bland annat Dreams of Fireflies av Trans Siberian Orchestra och en medley av klassiska semestern.

Nytt i år, leta efter flera 3 D-skärmar, inklusive en jätte muffin, godisbitar och morötter för familjen upplysta kaniner.

Också ny hos ZooLights? Anteater och beetle armaturer, liksom en större än livet Utahraptor, upplyst display för att representera Zoo senaste utställningen, dinosaurier i öknen.

Njut Viktminskning Tabletter av traditionella favoriter som elefant- och girafffamiljer, 3 D-orm, tiger, scorpion och svängande primater.

Gästerna kan också uppleva kamelturer, karusellen, Stingray Bay och Rudolph the Red Nosed Reindeer i Zoo 4 D Theatre.

Särskilt i år till ZooLights: Dinosaurier i öknen! Möt en förhistorisk varelse runt varje hörn, en måste se upplevelse, (förstärkt av nattens atmosfär). Alla upplevelser och aktiviteter är öppna för en extra avgift under ZooLights.

Santa kommer att hälsa på gästerna och erbjuda fotomöjligheter i närheten av Zoo Leapin Lagoon-plaskapparaten varje kväll, med sitt sista utseende den 23 december. Underhållningsgrupper som carolers och klockkorrar kommer också att underhålla folkmassorna på onsdag och torsdagskvällar i december.

Zoo strävar efter att vara miljövänlig och har övergått mer och mer ljus varje år till LED. I år är Zoo stolt att säga att 100 procent Gå Ner I Vikt Snabbt Piller av de använda lamporna är LED.

Biljettpriserna varierar från $ 10,95 till $ 19,95, beroende på kvällen du väljer och om du är medlem i Phoenix Zoo. Barn 2 och yngre är gratis.

Mest populära StoriesMost Popular StoriesMore >>

Paradise Valley lärare säger att hennes Går Man Ner I Vikt lön är nästan otroligt, posts pay stub onlineParadise Valley lärare säger att hennes lön är nästan otroligt, inlägg betala stub onlineUppdaterad: onsdag 14 mars 2018 02:01 EDT2018 03 14 06:01:46 GMT

Elisabeth Milich sa att hon lade upp sin förväntade lön för nästa år och säger att det inte räcker. (Källa: 3TV / CBS 5)

Elisabeth Milich sa att hon lade upp sin förväntade lön för nästa år och säger att det inte räcker. (Källa: 3TV / CBS 5)

‘Om du är en enda person som försöker göra det på det vi gör, kan du inte göra det,’ sa Elisabeth Milich.

‘Om du är en enda person som försöker göra det på det vi gör, kan du inte göra det,’ sa Elisabeth Milich.

Familj: Teen dör efter sinusinfektion reser till sin hjärna Familj: Teen dör efter sinusinfektion reser till sin hjärna Uppdaterad: måndag 12 mars 2018 21:24 EDT2018 03 13 01:24:01 GMT

En Mid Michigan-familj lider av förlusten av en 13-årig pojke när de säger att en sinusinfektion reste till sin hjärna.