Pirater i julen

Pirater i julen

Att vinna inte fixar allt, men det kan säkert hjälpa människor att ställa på semester.

East Carolina basketlag tjänat ett tidigt tillfälle på torsdagskväll när det rallied att upprepa Grambling State i Minges Coliseum, sätta piraterna tillbaka över .500 på 6 5. Men de tänkte också på att få tillbaka sina andra familjer och kära under Jullov. Tyson gick in i postspelet som talade om att öppna presentationer. Liksom de flesta högskolestudenter, sa han det viktigaste han ville fråga sin mamma för är pengar.

kommer att berätta för dig, du växte. Jag hoppas du fick din egen, sade Tyson, en Wadesboro-inhemsk som hällde i 20 poäng för att leda sitt lag i en 76 68 seger över tigrarna. hoppas jag fick något hemma igen. Jag känner mig som ett stort barn. Det här är den största chansen att vi kommer hem och spenderar juledag med våra familjer eftersom vi brukade komma tillbaka (till campus) på juldagen och träna. Så med den extra dagen och spenderar den tiden kommer det att bli riktigt stort för familjen. Jag känner att alla behöver gå hem och se sin familj, och när vi kommer tillbaka känner jag mig som om vi har en ny tankegång. Huvudtränaren Michael Perry, som ersatte det åttonde året Jeff Lebo tidigare den här säsongen när Lebo tillkännagav att han steg, har nu mer semesteransvar än vad han troligen annars skulle ha.

Nu är Perry ansvarig för att hålla åtminstone lite spår av hela laget eftersom det Gå Ner I Vikt Snabbt för det mesta sprider ut ur Greenville till jul. När de återvänder, börjar piraterna på American Athletic Conference-spel, som öppnar på Tulsa nästa torsdag.

Att ha en chans att spendera tid med min familj kommer att vara bra och komma ikapp med några vänner, säger Perry, en Richmond, Va., som är inhemsk som sa att han och hans familj brukar återvända hem till jul. kolla på dessa spelare också, se till att dessa killar fortfarande kommer ihåg min röst medan de är hemma och uppmuntra dessa killar att stanna i gymmet eftersom när vi kommer tillbaka blir det riktigt. Vi har en stor utmaning framför oss. spelare som inte har den lyx som kommer med en resa hem till jul är nybörjare Dimitri Spasojevic, en född i Serbien som inte kan resa för semestern.

en bra möjlighet för mig att spendera den med någon, och Går Man Ner I Vikt jag ska prata med min familj på Facetime eller Skype, Gå Ner I Vikt Snabbt sa Spasojevic, som hade en karriärnatt mot tigrarna med 16 poäng och sju returer.