Pit Bull biter Massachusetts kvinna i JetBlue check

Pit Bull biter Massachusetts kvinna i JetBlue check

‘Jag vänder mig om och ägaren rysar hunden in igen.

Langlois var med sin flickvän Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Heather Cox och paret Gå Ner I Vikt Snabbt försökte omedelbart ta reda på om pitstullen var uppdaterad på sina skott. JetBlue-representanten berättade att hunden var en känslomässig supporthund.

‘Pedro sa,’ Jag har både dina bokningar, din och den andra passageraren, men jag kan inte ge dig den informationen juridiskt, ‘sade Langlois.

Tillbaka i Southbridge tog Langlois smärtstillande Gå Ner I Vikt Snabbt Piller läkemedel och antibiotika. Hon hade ett 10-dagars fönster för att starta en serie smärtsamma rabieshotar, men efter att Newscenter 5 frågade, släppte JetBlue ett uttalande som säger att gropenbulens ägare inte var en JetBlue-passagerare.

‘Den okända personen vägrade att samarbeta och omedelbart lämnade terminalen med hunden,’ sade uttalandet.

‘Vi ringde polis och vi fick höra att det inte var en polisfråga,’ sa Cox. ‘Det var en JetBlue-fråga.’

I sitt senaste samtal med en JetBlue-representant sa Langlois att hon fick höra att det inte var ‘JetBlue’ s hund som slog henne så det är inte flygbolagets problem.

Även om passagerare som reser med känslomässigt stöd måste hundar checka in, behövs inget bevis på vaccinationer för inrikesflyg. Langlois sa att hon börjar tisdagens hundar.