Pitt överraskar köpare på hårdvaruaffären

Pitt överraskar köpare på hårdvaruaffären

Brad Pitt förbluffade shoppare genom att hoppa på en brittisk hårdvaruaffär på måndag.

Oceanens elva stjärna berättade tid för att filma världskriget Z-uppföljaren i den brittiska huvudstaden för att köpa väsentliga förbättringar för hemförbättring vid en gren av den brittiska detaljhandelskedjan B i Chiswick, London.

En anställd i affären lade upp en bild av skådespelaren nära till-området med sin vanliga platta keps och svart vinterrock och skrev i bildtexten ‘S testfoto någonsin, men Brad Pitt var på mitt jobb idag’.

Brad medförde med tiden två av hans sex barn, med Gå Ner I Vikt På En Vecka fru Angelina Jolie, och försökte hålla sitt utseende så lågt som möjligt.

‘Han såg precis ut som någon annan vanlig pappa som går om sin helgdag,’ berättar Gå Ner I Vikt Snabbt en Gå Ner I Vikt Snabbt källa MailOnline. ‘Barnen var extremt artiga och han höll på att flytta dem ur vägen så att andra kunde fortsätta sin shopping.’ TMd antar aldrig att det var en av de mest kända männen i världen. ‘

Hollywood-paret flyttade till Surrey, England i sex månader som startade i februari för Brads film.

Enligt Us Weekly har de hyrt ut ett ‘vackert hus i vithuseet’ längs Themsen. Fastigheten har enligt sig åtta sovrum, en inomhuspool och ett gym och kostar 21 000 dollar i månaden i hyra.

De har sex barn Maddox, 14, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, nio och sju år gamla tvillingar Vivienne och Knox.

Familjemedlemmar har nyligen upptäckts shopping i Londons Portobello Road marknadsområde, besökte leksaksaffär Hamleys och berättade på en resa till en keramikstudio tidigare i mars.