Plainsmen faller för att öppna Enid Holiday Classic

Plainsmen faller för att öppna Enid Holiday Classic

Enid Pacers öppnade Enid Holiday Classic med en 43 31 seger över Heritage på Central National Bank Center på torsdagen. Pacersna (3 5) har nu vunnit tre matcher i rad.

‘Defensivt tror jag att vi har blivit bättre som säsongen har utvecklats, och jag tror att vårt försvar blir bättre, vårt brott blir bättre’, sa Pacers huvudtränare Jennifer Burch.

Pacersna hoppade upp tidigt i första kvartalet med en 5 2 led över Arkansas-baserade laget, men befann sig i 8 7 i slutet av perioden.

Pacerna återtog ledningen tidigt i andra kvartalet på en trepunktskorg av Sarah Johnson. De två lagen var bundna 12 12 för det mesta av andra kvartalet tills Pacers stängde ut första halvleken 15 12 på ett trepunktsskott av Ashley Handing.

Pacersna ökade sin ledning till 20 14 i tredje kvartalet innan Heritage rallied för att göra det till en en poängsats på 24 23. Men Pacers fortsatte att gå på en 9 0-runda för att stänga tredje kvartalet för en Viktminskning Tabletter 32 23 ledare.

Pacersna kunde behålla en 10-punkts ledning under fjärde kvartalet.

‘Det sätt på vilket arvsmatchen var på bustade spelningar där vi nästan hade en stjäl eller en avböjning och det hamnade i andras händer och de gjorde en uppläggning,’ sade Burch. ‘Ibland kan du inte styra dem men ibland kan du med lite extra ansträngning och extra hustle. ‘

Sarah Johnson ledde Går Man Ner I Vikt Pacers med 11 poäng, följt av nio poäng från Ashly Handing och åtta poäng från Emily Angleton.

Sydney Kinnamon ledde arv med 13 poäng.

Pacersna går vidare till vinnaren bracket semifinal där de möter OKC Storm ikväll på 7. Grant.

Erfarenhet 45, Plainsmen 36

Plainsmen kunde inte övervinna ett nio poäng första halvunderskott när de faller 45 36 till Heritage i den första omgången av Enid Holliday Classic.

‘Vi gjorde inga skott’, sade Plainsmen-huvudtränaren Kyle Hilterbran. ‘Vi hade öppet utseende från tre och vi hade öppet utseende i färgen och det gick inte in. Vi arbetar med att skjuta hela tiden och det gick inte in. ‘

Plainsmen (1 7) hölls till nio poäng i första halvleken, efterföljande 18 9 i halvtid. Plainsmen rallied med en 15 punkt tredje kvartalet och skära Heritage ledningen till 29 24 efter en tre-punkts skott i buzzer av Tyler Johnson, som ledde Plainsmen med 11 poäng.

Plainsmen gick så nära som 30 28 halvvägs i fjärde kvartalet, men Heritage gick på en 8 1-körning. Plainsmen gjorde ett annat comeback försök med en 5 1 körning att bara vara ner 39 34 men arv hålls på i sista minuten. Bidrag 85 17.

ArticlesPolice gör arrestera; 12 år gammal säger hot som inte är avsedda att Går Man Ner I Vikt utföras. OSBI-agenter arresterar major county sheriffMajor County sheriff belastad med 4 misdemeanor brott som involverar dotterns pojkvän UPPDATERAD: EPD säger hot mot Enid skolor ‘inte genomförbar’ ENDUI checkpoint, patruller planerade fredag ​​i EnidCOLUMN: John Turney var en Hall of Fame farfar Mannen anklagad för spanking son, torkar smutsig blöja i pojkens ansikteEPS Board passerar upplösningen kräver att läraren betalar raisesOSBI undersöker Woodward County Fängelse dödMan laddad med andra graders våldtäkt