plan för att fira 4 juli semester

plan för att fira 4 juli semester

En folkmassa tittar på fyrverkerier explodera över lagunen vid Newport Dunes Waterfront (Allen J.

Den årliga prognosen som släpptes tisdag förutspår 4,88 miljoner californians kommer att resa minst 50 miles över nästa veckas fjärde juli semesterperiod från 3 juli till 8 juli. Det är en 5,2% ökning jämfört med förra året.

Det beräknade antalet resenärer kommer bara kort från rekordet av 4,89 miljoner californians som lämnade staden för semestern år 2003.

Nationella resor beräknas växa till 42,47 miljoner, en ökning med 4,9% från förra årets sammanlagda 40,29 miljoner semesterfirare.

I södra Kalifornien är prognosen för 3 miljoner människor att resa för semestern, en ökning med 5,2% och knappt 3,04 miljoner semesterfirare 2003.

Men Kalifornien kan i sista hand bryta resansrekordet eftersom studien baserades på en undersökning som togs från den 16 maj till den 20 maj. Sedan dess har det genomsnittliga priset på en gallon bensin i Los Angeles-området minskat med 48 cent till Gå Ner I Vikt Snabbt ett genomsnitt på 3,83 dollar , enligt Auto Club.

‘Priserna går ner som en sten, Gå Ner I Vikt Snabbt och det är fantastiska nyheter för resenärer’, säger Marie Går Man Ner I Vikt Montgomery, en talesman för Auto Club.

Bland sydliga Kalifornien som planerar att resa, kommer 78% att köra till sitt semestermål, en ökning med 4% jämfört med förra året, enligt Auto Club. Dessutom förväntas 359 000 resenärer flyga till deras destination, en ökning med 9,8% från 2011.

‘Med julens fjärde semester faller vi i mitten av veckan i år, vi upptäcker att fler resenärer tar längre resor än de skulle ha på en typisk tre dagars helgdag, vilket delvis beror på att flygresor är uppe i år, säger Filomena Andre, Auto Clubs vice president för reseprodukter och tjänster.

Den sista tiden den 4 juli föll på en onsdag var 2007, då 4,88 miljoner Kalifornien och 3,03 miljoner södra Kalifornier reste för semestern.

De bästa destinationerna bland södra Kalifornien nästa vecka kommer att vara San Diego, Las Vegas, San Francisco, Grand Canyon och Central Coast, enligt auto club.