Planer för att förbättra Strood centrum för att komma igång

Planer för att förbättra Strood centrum för att komma igång

‘Det är mycket på gång i Strood och det är bra att se ansträngningarna Gå Ner I Vikt Snabbt görs för att ta upp platsen’ Matt Hume matar företagen och det är viktigt att rådet arbetar nära Gå Ner I Vikt Snabbt Piller näringsidkare. Medway Council portföljinnehavare för regenerering, Cllr Rodney Chambers, sa: är en av Medway Key regeneration webbplatser och jag är glad att förbättringsarbetena snart kommer att pågå.

öppnandet av den nya järnvägsstationen förra månaden kommer att bidra till att ytterligare öka den ekonomiska tillväxten.

blir ett allt populärare område och arbetena, som kommer att bidra till att vitalisera stadskärnan, syftar till att göra Strood ett ställe invånare är stolta över att leva och arbeta. Förra lördagen fanns det bara fem bås på marknaden.

Michael Parsloe driver Mike Watch Repair Stall och har handlat i Strood i ca 20 år.

Han sa: ‘Jag har byggt upp en handel med förändringar och reparationer över 20 år, och jag har många bra kunder på marknaden på lördag och tisdag.

‘För att bara få två och en halv veckors varsel om att Gå Ner I Vikt Snabbt marknaden kommer att stängas i tre eller fyra månader?

‘Jag känner att vi alla har blivit nedslagen. Jag vet inte hur jag ska betala räkningar.

‘Jag hade sömnlösa nätter och högt blodtryck på grund av oro.

‘Jag fick höra att jag kunde gå till Gillingham-marknaden, men mina kunder bor i Strood och i närheten.

‘Andra handlare och jag trodde att marknaden skulle vara öppen och vi skulle behöva flytta från den ena sidan till den andra av parkeringen medan arbetet utfördes, eller åtminstone vistas i Strood Town Area.’

Alan Tridgell har bageri och konditori och har handlat på Strood sedan 2009.

Han sa: det genererar fler människor som kommer in i Strood det kommer att bli bra för att det för närvarande inte är så bra och parkering är skrämmande. Vi blev kvar i mörkret en liten bit och blev bara berättade förra tisdagen vad som skulle hända. Jag gör redan en annan marknad på en tisdag någon annanstans. Alan Tomkins Corr har varit en stallhållare på Strood sedan 2006: kommer förmodligen att gå till Gillingham på måndag och måste hitta någon annanstans för lördagen.